Saatchi&Saatchi + The Geeks semnează conceptul “Cel mai mare festival din sufrageria ta” pentru SolidarLocal

Saatchi&Saatchi + The Geeks semnează conceptul “Cel mai mare festival din sufrageria ta” pentru SolidarLocal

Pe 1 mai 2020, urmează ca fiecare din noi să găzduiască în propria sufragerie cel mai mare festival de muzică. SolidarLocal este un festival online caritabil care adună zeci de artiști dornici să-și arate solidaritatea față de cei din prima linie. Scopul festivalului este să strângă fonduri pentru Dăruiește Viața și, astfel, să ajute medicii din prima linie să lupte împotriva COVID-19.

Saatchi&Saatchi+The Geeks s-au ocupat de realizarea conceptului de comunicare al proiectului si de implementarea sa in online.

 

„Când o roackeriță lucrează cu un punkist la crearea unor materiale pentru un festival online, se întâmplă chestii faine. Am fost amândoi mega entuziasmați când am auzit de proiect, am avut libertate creativă aproape ca la Woodstock și ne-am distrat ca niște groupies în backstage. Dar dincolo de asta, cel mai important este că am putut pune umărul la ceva util, la ceva care contează cu adevărat - strângerea de fonduri și ajutorarea celor din prima linie care se luptă cu acest virus. Având în vedere circumstanțele și faptul că suntem nevoiți să găsim soluții creative online pentru tot ceea ce facem, ideea de a comunica acest festival ca cel mai mare festival online din sufrageria fiecăruia a venit firesc.”, Cristiana Petre (senior copywriter) & George Ștefan (art director Saatchi&Saatchi+The Geeks).

 

SolidarLocal este o inițiativă Țac Pac Events susținută de ProTV, iaBilet.ro, Radio Guerrilla, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Seven Arts și 360 Revolution, în colaborare cu casele de producție Universal Music, Dark Side Entertainment, HaHaHa Production, Overground și SwanBoy Music.

Les Elephants Bizarre, Jurjak, Soul Serenade, The Sonic Taste, Tiberiu Albu, Toulouse Lautrec, We Singing Colors sunt doar câțiva din artiștii care s-au alăturat acestei cauze. Pe parcursul întregii zile de 1 mai, oamenii îi pot vedea pe aceștia concertând online după ce au făcut o donație de minimum 30 de lei (fără să existe și o limită maximă) către asociația Dăruiește Viață prin intermediul Iabilet.ro.

SolidarLocal este susținut de partenerii media Radio Guerrilla, ProTV și Iabilet.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related