14 ani și o lună cât 140 de ani

14 ani și o lună cât 140 de ani

La câte s-au întâmplat doar în ultima lună, anul 2006 pare că a fost acum 140 de ani, dar sunt 14 ani de când Registrul Comerțului mai elibera încă un certificat unor tineri antreprenori care au vrut să profite de reducerea de taxe pentru înființarea unei firme pentru studenți. Ce nu a știut doamna de la ghișeul care a eliberat Certificatul de Înregistrare este că nu era doar o altă firmă. Era o agenție care își propunea încă din prima zi să facă lucrurile altfel și să-și facă loc într-o industrie cu mulți grei.

Da, a mai trecut un an, iar la ce vremuri trăim, ne bucurăm pentru fiecare zi în care suntem sănătoși, ne bucurăm că putem lucra de acasă și că participăm la transformarea publicității. O publicitate care s-a adaptat unei pandemii mai repede decât s-au adaptat Guvernele, o publicitate care convinge brandurile să se implice, o publicitate în care campaniile care au sens sunt cele care contează cu adevărat acum.

Luna aprilie este în fiecare an una de sărbătoare pentru agenție, în care marcăm aniversarea noastră. În acest an însă, totul e diferit.

Acum, urarea de “La mulți ani!” are o valoare și mai mare. Noi nu știm ce se va întâmpla după 15 mai, cu atât mai mult în toamnă când unele voci spun că ne vom întoarce din nou acasă. În schimb, știm că noi am rămas aceeași, că vrem să rămânem împreună cu toții și să fim aceeași agenție pe care clienții se pot baza.

Și pentru că e ziua noastră, ne vom imagina că suflăm într-un tort cu 14 lumânări și ne vom pune o dorință. Dorința noastră este să primim cadou brief-uri care se îndeplinesc! Iar noi promitem că vom face cinste cu rezolvări strategice și creative, dar cel mai important acum – ancorate în noua realitate. Realitate care nu ne sperie. Din contră, ne intrigă și ne face să vrem să muncim cel puțin la fel de bine și în continuare.

Și, apropo de adaptarea la noul context, am pregătit și un pachet de fee-uri aniversare. 

Deci, dacă doriți să ne faceți un cadou, așteptăm brief-uri sau urări pe adresa [email protected].

La cât mulți ani normali, nouă, vouă, tuturor!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related