Ingenius | Explorează Lumea Marketingului

Ingenius | Explorează Lumea Marketingului

ASER a dat startul celei de-a 7-a ediții a proiectului Ingenius, în mediul online. Ești pregătit să afli secretele din spatele domeniilor creative? În perioada 18 - 27 mai, capătă cunoștințe esențiale din Marketing, PR și Advertising, împreună cu ASER

 

O nouă aventură te așteaptă la fiecare pas

Creative Networking: Află insight-uri despre campaniile de Advertising ale marilor companii la ADS Night, împreună cu Iulia Boloca. Aici, vei face cunoștință cu vibe-ul Ingenius și vei afla ce se află în spatele unei reclame de succes. 

Creative Discovery: Ia parte la workshop-uri creative și consolidează-ți cunoștințele din Marketing și Advertising. Alături de tine vor fi specialiști precum Ioana Chereji, Andreas Aron, Arnold Vieriu şi Anca Moraru care îți vor oferi know-how-ul necesar în această experiență într-un mod fun și inedit.

Creative Marathon: Alături de echipa ta, rezolvă brieful primit la început, folosindu-te de informațiile acumulate pe parcurs. Aici, vei vedea, în esență, ce presupune și cu ce provocări poate veni sfera creativă. Indiciile sunt la tot pasul, așa că lucrează în echipă, fii ingenios, iar la final, jurații noștri (Paul Ardeleanu, Andreea Popa și Dana Pascu) vor evalua parcursul tău în lumea Marketingului.

Ce mai aștepți? Înscrie-te până pe data de 15 mai și ia parte la cea mai autentică experiență din studenția ta, alături de Ingenius! 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related