[Ad List] Povești din micuțele realități imediate

[Ad List] Povești din micuțele realități imediate

Acum știm multe. Nu chiar ca pe vremea strămoșilor noștri, vânători culegători, maeștri DIY, dar am devenit destul de pricepuți să ne tundem câinii și pe noi înșine, să ne frământăm pâinea, deși chiar nu e nevoie, să ne facem hamburgeri cu telemea și forturi din plăpumi. Facebookul este mărturia mândriei noastre absolute: acum putem și singuri! Iar brandurile au fost alături în călătoria descoperirii de sine și făcutul de lucruri domestice. Ne-au dat rețete de chiftele și mesaje de încurajare, ne-au ținut de mână în lupta cu plictiseala, ne-au recitat pe toate vocile motivaționale cu împreună și va fi bine, ne-au spus glumițe cu drojdie. Ce va urma? Sperăm că o ieșire din toate astea, atât în viață, cât și în oglindirea ei din publicitate. Până atunci, noi am mai strâns câteva reclame de pandemie. 

 

TikTok, Social Lab

 

Durex, Socialab

 

FRANK, Local Toronto businesses

 

Ikea. Cum să îți faci fort în casă

 

Wunderman Thompson Australia, Squealing Pig

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related