[Ad List] Sunt aici, uite-mă

[Ad List] Sunt aici, uite-mă

Asta încearcă să spună orice brand. Sunt aici, uite-mă. Te ajut să fii dorit. Te ajut să fii iubit. Te ajut să strălucești. Și, din ce în ce mai des: Te ajut să fii mai bun și să faci lumea mai bună. Oricât de clieșeice și de neautentice ar părea promisiunile de sustenabilitate ale companiilor, tot sunt un pas bun înainte. În toată solemnitatea care a cuprins industria, mai este, totuși, și loc de joacă și obrăznicie. Și de spoturi emoționante despre sufletul lucrurilor pe care nu le băgăm în seamă. Le găsiți în fiecare săptămână în Ad List. 

 

 Waze ads & Google Tel-Aviv creative team

 

 

Cheers Domino's, Crispin Porter Bogusky

 

 

Adidas Football, We Are Social

 

KFC, Ogilvy

 

 

World Affairs Council, Brunet-García, Global Issues Evening Poster Series 

  

monday.com 

 

Whatever you drive, drive #LikeABosch

  

Cascade - Do It Every Night

 

HandsAway, TBWA\Paris

 

Domestos Romania

 

  

BETC, Sephora

 

Heimat, HORNBACH

 

Folkoperan, McCann Stockholm

 

Cotton Incorporated, Rosie Reborn, DDB

 

TBWA Chiat Day, MTN Dew

 

WhatsApp AlmapBBDO

 

Wieden+Kennedy, Old Spice

 

Grey, WWF

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related