[Inspirație de criză] Mihai Avram, Enable: În lumea post-Covid19, vom avea o eficiență mai mare și o viață mai simplă

[Inspirație de criză] Mihai Avram, Enable: În lumea post-Covid19, vom avea o eficiență mai mare și o viață mai simplă

De curând, a avut loc Rockit Conference, în cadrul căreia organizatorii și-au propus să găsească soluții de adaptare la „noul normal”, în care pășim timid acum. S-au discutat subiecte și opțiuni de ieșire cu bine prin digitalizare, s-a vorbit despre globalizarea afacerilor, despre oportunitățile pe care le aduce cu sine „contextul”, despre automatizări și multe altele, după cum povestea creatorul lui, aici.

Printre speakeri l-am descoperit pe Mihai Avram care este un inovator din Republica Moldova și fondatorul Enable, o agenție de strângere de fonduri care ajută oamenii și organizațiile să elaboreze proiecte de inovare și să obțină finanțare pentru acestea. În 2015, Mihai a contribuit la crearea unei platforme de crowdsourcing pentru cetățenii Republicii Moldova, proiect care a deschis calea pentru mai multe inițiative mici legate de inovație și interacțiunea cetățean-guvern. Iar în 2018, Mihai a participat la o bursă de cercetare de 4 luni la GovLab din New York, unde a învățat modalități mai bune de a utiliza datele în luarea deciziilor și de a asigura participarea cetățenilor la guvernanța locală.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related