[Inspiratie de criza] Oltea Zambori: Nu suntem cu totii in aceeasi barca, dar suntem in aceeasi furtuna si asta ne face sa exersam macar putin empatia

[Inspiratie de criza] Oltea Zambori: Nu suntem cu totii in aceeasi barca, dar suntem in aceeasi furtuna si asta ne face sa exersam macar putin empatia

Toata lumea e acum preocupata de supravietuire. Iar supravietuirea presupune mancare si adapost, nu si cultura, spune Oltea Zambori, Managing Director BMagency si organizatorul conferintei Linked Culture 2020. Conferinta trebuia sa aiba loc in martie, la Timisoara, dar pandemia a schimbat scenariul organizatorilor si astfel a devenit un eveniment online.  Acesta se va desfasura pe 21 si 22 mai 2020, incepand cu ora 10:00 si va fi difuzat pe pagina de Facebook BMagency.

Tema centrala este mobilitatea. Vor vorbi despre importanta culturii in momente critice, supravietuire cu paine si arta si schimbarile radicale care au loc in aceasta perioada Alexandru Vakulovski (poet, prozator), Antonio Nartea (Event Manager clubul Expirat), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), Codruta Vulcu (Fondatoare ARTmania Festival), Dana Sarmes (Presedinte Asociatia Culturala Contrasens), Edmond Lenarth (Booking Manager Electric Castle), Elena Marcu (Co-fondatoare Black Button Books), Simona Neumann (Director Executiv Asociatia Timisoara 2021), Tudor Giurgiu (regizor, scenarist, producator).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related