Artur Gurău: Într-un mediu competitiv își creează un avantaj cei care se autoperfecționează și învață pe tot parcursul vieții

Artur Gurău: Într-un mediu competitiv își creează un avantaj cei care se autoperfecționează și învață pe tot parcursul vieții

Știi acel moment când plănuiești un eveniment de la A la Z, ai pus pe rafturi tot, te-ai așezat în așteptarea participanților, dar vine pandemia? Multora le este cunoscut, mulți s-au pomenit în această situație. Unii, însă, s-au reprofilat repejor și au reprogramat evenimentul pe online. Astăzi vorbim cu Artur Gurău, co-fondator Granat, Academia Rockit, Digital Communication Network și VoteMe.App, care vede digitalul ca pe o rezolvare a problemelor din (practic) toate sferele vieții noastre. Și mai ales în aceste vremuri.

Împreună cu colegii săi organizează din 2014 Conferința Rockit, cu speakeri din diferite țări, din diferite domenii, dar cu pasiuni comune, care au ce spune despre marketingul digital, startups, business etc. În acest an, evenimentul se va desfășura online, între 8 și 9 mai, iar tema conferinței este legată de noua realitate în care trăim, Solutions for the new reality.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related