Dare Digital este partenerul de comunicare integrată și consultanță de business pentru TOPGEL - cel mai mare producător român de înghețată

Dare Digital este partenerul de comunicare integrată și consultanță de business pentru TOPGEL - cel mai mare producător român de înghețată

Dare Digital anunță lansarea unui departament de consultanță de business în cadrul companiei, ca urmare a unui proces de transformare care a început în ultimul trimestru din 2019. Ca un demers natural de creștere a agenției, pe lângă modelul de business diferit de cel al agențiilor clasice și care are la bază un ecosistem de parteneri cu expertiză în servicii de tehnologie, performance marketing și data marketing, creație și media buying, experții acestui departament au scopul de a identifica oportunități de creștere ale clienților în termeni de profitabilitate, revenue, parteneriate strategice și decizii legate de companie.

 

„Majoritatea companiilor se concentrează în această perioadă pe dezvoltarea segmentului de eCommerce, pe lansarea unor magazine online proprii care să răspundă nevoilor imediate ale audienței, mai ales în urma schimbarii accelerate a comportamentului de consum în timpul crizei covid19, comportament ce se va susține în perioada urmatoare și chiar pe termen lung. Având în vedere  ADN-ul agenției noastre, astfel de soluții se implementau deja on a daily basis, astfel că în ultimul an ne-am concentrat atenția pe dezvoltarea unui nou serviciu care să ajute clienții din perspectivă de business și nu doar de comunicare. Un exemplu elocvent este listarea diferitelor tipologii de produse în rețelele de retail sau în noi arii de tranzacționare,” spune Ciprian Susanu (General Manager Dare Digital).

 

"Perioadele dificile trebuie privite nu doar ca riscuri de business ci și ca oportunități de dezvoltare. Crizele sunt în măsură să schimbe trendurile și contextul în care operăm, iar acest lucru facilitează inovația în business și nu numai. Știm cu toții că în acestă perioadă se impune revizuirea strategiilor, a planurilor de afaceri, iar în acest demers companiile au nevoie de partneriate cu consultanți capabili să ofere soluții la probleme pe care managementul poate încă nu le conștientizează și, împreună, să identifice oportunități de creștere într-un context de adversitate. Din acest motiv am ales să extindem gama de servicii oferite clienților Dare Digital și am creat un departament dedicat care să susțină constant atingerea obiectivelor strategice ale companiilor cu care colaborăm. Ne bucură faptul ca TOPGEL este unul dintre clienții agenției pentru care livrăm astfel de servicii,” spune Mihaela Toader (CFO & Business Consultant Dare Digital). 

 

TOPGEL este partenerul agenției începând cu luna decembrie 2019 și este primul client pentru care oferim servicii integrale, de la strategie și creatie, digital, PR și media buying, la servicii de consultanță în dezvoltarea de business și parteneriate strategice.

 

„TOPGEL este cel mai mare producator de inghetata cu capital integral românesc, cu o tradiție de peste 25 de ani. Am ales ca începând cu finele anului 2019 să demarăm un nou capitol din viața companiei, în care să păstrăm criteriile de calitate dobândite și demonstrate în toți acesti ani, dar la care să adăugăm o componentă de digitalizare a business-ului și a comunicării cu consumatorii prin acțiuni cu impact pe termen lung în traiectoria companiei. Am ales să lucrăm cu Dare Digital pentru că am descoperit în echipă nu doar experți în digital și comunicare ci și susținere constantă la nivel de dezvoltare de business si parteneriate strategice. Exact sinergia pe care o căutam,” spune Bianca Popa (Director de Marketing TOPGEL).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related