Cursuri Creative aniversează 50 de ediții ale cursului de Marketing Digital

Cursuri Creative aniversează 50 de ediții ale cursului de Marketing Digital

Aflat în portofoliul agenției Cursuri Creative de 9 ani, cursul de Marketing Digital este unul dintre cele mai longevive de pe piață. La împlinirea celor 50 de ediții organizate în colaborare cu trainerul Ionuț Condruz, agenția face bilanțul schimbărilor care au avut loc în digital în această perioadă.

"Când am lansat cursul, exista o confuzie între marketingul digital și campaniile de SEO. Google era în focusul celor pasionați de digital, Facebook era încă o platformă semi utilizată, Instagram nu exista, iar email marketingul făcea furori. Este o întreagă călătorie să te uiți în urmă și să vezi cât de mult s-a schimbat piața și modul în care comunicăm pe o perioadă de o decadă. În acest timp, am reușit să aducem informații celor care au venit la curs pentru a rămâne conectați la toate schimbările. În cei 9 ani, cursul de Marketing Digital s-a transformat o dată cu userii, ducându-se într-o zonă de strategie cu peste 75% aplicații practice.", își amintește trainerul cursului.

 

Ce s-a schimbat în cele 50 de ediții?

Cel mai probabil, 90% din curs a fost restructurat, ori de câte ori mecanismul digital se schimbă. Acest training este unul dintre acelea unde este nevoie să optimizezi informația și de la o lună la alta.

"Experiențele participanților ne-au făcut să vedem care a fost evoluția lor după terminarea cursului. Nu toți au ajuns în agenții, dar cu siguranță cei mai mulți au aplicat încă de a doua zi ceea ce au învățat. Statisticile cursului arată o pondere de peste 80% a cursanților din companii mici și mijlocii, freelanceri și persoane care doresc să înțeleagă mai bine marketingul digital. Cea mai mare pondere a absolvenților este formată din femei, iar media de vârstă a participanților la curs este de aproximativ 33 de ani.", spune Bianca Preda (business manager al agenției).

 

 

Cele 50 de ediții se pot traduce și așa:

  • 600 de ore de curs
  • Echivalentul a o lună de predare non-stop, 24/24
  • 485 diplome emise
  • Primele 10 certificate ECDL în marketing digital în România
  • Cel mai tânăr participant – 17 ani
  • Cel mai în vârstă participant – 65 ani

 

Singurul centru acreditat ECDL în marketing digital

Din 2019, Cursuri Creative a devenit centru de acreditare ECDL în marketing digital, fiind singura agenție care poate oferi un certificat în marketing digital recunoscut în 100 de țări. Cursul este structurat după o programă internațională, care urmărește indicatorii agreați de agențiile din toate țările în care acest standard se aplică.

"În ultimele trei luni, cursul de Marketing Digital a fost susținut online, înregistrând un număr mai mare de participanți, lucru care ne face să credem că vom crește în continuare, completând cu module noi experiența de învățare în domeniul digital.", a mai spus managerul agenției.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related