O expoziție care spune povestea izolării. ”Toți ne bucurăm, toți suferim, toți iubim și toți pierdem. Nu suntem singuri”

O expoziție care spune povestea izolării. ”Toți ne bucurăm, toți suferim, toți iubim și toți pierdem. Nu suntem singuri”

O fotografie face cât o mie de cuvinte. Ne-am obișnuit să spunem și să credem asta, când, de fapt, este doar o fraza prea folosită și atât. Imaginile sunt imagini, cuvintele sunt cuvinte și fiecare, în felul lor, creează lumi noi. Iar împreună spun mai mult. Izolat.Împreună este un proiect comun al fotografului Mihnea Ratte și al scriitoarei Ana Mănescu, care unește apusul din imagini cu apocalipsa imaginată din cuvinte. 

De doi ani, Mihnea are pe Instagram #laculteisunsets, o serie de fotografii cu apusul de la balconul apartamentului lui din cartierul Lacul Tei din București. În perioada izolării, acest proiect a căpătat alte sensuri. Și când Mihnea a citit Quasar al Anei Mănescu, o colecție de texte despre apocalipse individuale, s-a gândit să facă Izolat.Împreună.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related