“Intrebarea Mesei Rotunde”, emisiunea care sparge tiparele entertainmentului romanesc, in exclusivitate pe Protvplus.ro

“Intrebarea Mesei Rotunde”, emisiunea care sparge tiparele entertainmentului romanesc, in exclusivitate pe Protvplus.ro

Neconventional, direct si fara menajamente, “Intrebarea Mesei Rotunde” este show-ul in care cantareti, actori, vloggeri, personalitati media, alaturi de host-ul emisiunii, Alex Daragiu, trebuie sa raspunda la cele mai incomode intrebari sau sa manance dezgustatoarele mancaruri care se afla pe masa.

Intrebarea Mesei Rotunde”, cel mai recent show produs de catre Flower Pie Media si difuzat in exclusivitate pe Protvplus.ro in fiecare vineri la ora 11.00, este un show unic pe piata de entertainment din Romania si a reusit ca inca de la primul episod sa se claseze pe prima pozitie in topul vizualizarilor de pe Protvplus.ro.


Vezi aici episodul cu Cristina Almășan

 

"Intodeauna am remarcat o anumita discrepanta intre artistul de <pe sticla> si artistul-om si am vrut sa fac o emisiune in care artistul – cantaret, vlogger, actor sau pur si simplu o persoana care e trending intr-un anumit moment sa fie foarte natural, relaxat, chiar daca, de cele mai multe ori, intrebarile sunt extrem de indiscrete, incomode, iar ceea ce e pe masa e departe de ceea ce am putea numi mancare. 
Dar tocmai de asta, in show exista un Wild Card, iar cea mai grea intrebare si cea mai neplacuta mancare sunt bine ascunse sub un bol si intra in joc de-abia la finalul emisiunii. Practic, atunci aflam care este “Intrebarea Mesei Rotunde. Evident, mai sunt in lumea larga show-uri care au la baza provocari si mancare, dar “Intrebarea Mesei Rotunde” este, in primul rand, un show realizat in Romania, cu personalitati din Romania si este o imbinare intre un show de TV si unul de online.", spune Alex Daragiu (realizatorul si host-ul emisiunii “Intrebarea Mesei Rotunde”).

 


Vezi aici episodul cu Liviu Teodorescu

 

Difuzat in fiecare vineri la ora 11.00 pe Protvplus.ro, show-ul are o durata de aproximativ 20 de minute.

Daragiu este un content creator care si-a inceput cariera pe YouTube si s-a remarcat atat prin seriile “Parodie Animata”, “Clasa de YouTuberi”, “Trending Review”, cat si prin modul original de edit a materialelor postate. Din 2019, incepe colaborarea cu Protvplus.ro si realizeaza seria “Trending Review cu Daragiu”. In scurt timp, seria doboara toate recordurile de vizualizari ale platformei.
Totodata, Daragiu este unul dintre vloggerii invitati in al cel mai ambitios proiect al Protvplus.ro, “Viata Bate Vlogul”, sezoanele 1 si 2. In paralel, Daragiu este implicat in campanii alaturi de “Salvati copiii” si “Hospice, Casa Sperantei”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related