5 instrumente pentru a-ţi menține echipa organizată și unită

5 instrumente pentru a-ţi menține echipa organizată și unită

Pe măsură ce tehnologia evoluează și contextul ne îndeamnă să o folosim din plin, tindem să lucrăm independent din ce în ce mai mult. Uneori, acest lucru se traduce într-un nivel mai bun de productivitate, dar alteori înseamnă, de asemenea, că ne îndepărtăm de echipa cu care lucrăm. Cum ne putem menține echipa unită și productivă, chiar și atunci când lucrăm de la distanță sau parțial de la distanță? Acesta e momentul când tehnologia lovește din nou.

Folosim o mulțime de instrumente pentru a aduna informații într-un singur loc pentru ca toată lumea să le poată accesa cu ușurință, pentru a ne organiza echipele și pentru a creşte productivitatea. Topul nostru ar arăta astfel:

 

Trello

Acest tool creat special pentru a organiza munca în echipă simplifică modul de colaborare. Îl poţi folosi pentru a segmenta responsabilitatea fiecărui membru, precum şi pentru a verifica etapele proiectului în curs. Cu opţiunile lui de delegare, clasificare a proiectelor, etapizare, stabilire de deadline şi posibilităţile de a ataşa documente sau a scrie comentarii, Trello contribuie la livrarea unor rezultate conform brief-ului. În plus, poţi evalua cu uşurinţă contribuţia fiecărui membru.

 

Clockify

Clockify se poate integra cu Trello pentru o raportare mai precisă a timpului petrecut pe fiecare proiect. Nu trebuie decât să porneşti timer-ul asociat cardului tău de fiecare dată când lucrezi, iar el va genera un raport intuitiv care în timp îţi poate optimiza costurile serviciilor tale. Vestea bună este că poţi introduce orele petrecute pe un proiect chiar şi retroactiv, atunci când ai uitat să-l porneşti la timp.

 

OneDock

Integrarea Clockify în Trello este un exemplu fericit, dar majoritatea aplicațiilor funcționează separat. Acesta este motivul pentru care folosim OneDock, care ne ajută să adunăm toate aplicațiile SaaS într-o singură interfață și astfel să economisim timp pentru lucruri mai importante. Cu OneDock cauţi concomitent în toate aplicaţiile activate, îţi manageriezi mai uşor parolele şi ai de ales dintr-un catalog cu o gamă largă de aplicaţii.

 

Google Drive

Nu am renunţat încă la serverul companiei, dar o mare parte dintre documentele noastre se regăsesc în cloud, pentru a fi accesate mai uşor de oriunde. Google Drive s-a dovedit a fi o opţiune potrivită pentru stilul nostru de lucru, datorită opţiunilor sale de stocare şi sincronizare, dar şi a suitei sale de programe ce permite share-uirea rapidă şi intuitivă a documentelor generate.

 

Chat Hangouts

Chiar și atunci când avem totul sub nasul nostru, nimic nu poate înlocui comunicarea. Această platformă ce combină apelurile video fără limită de timp şi mesajele text ne permite să păstrăm legătura fără să ne prindem urechile în chestiuni tehnice. Tool-ul are şi opţiunea de share screen pentru discuţii aprofundate şi este compatibil cu foarte multe device-uri, pentru convorbiri pe telefon, pe laptop sau pe tabletă.

Lista noastră este mult mai extinsă, dar numim acest top 5 kitul nostru esențial pentru un flux organizatoric bun. Sperăm că te-am inspirat să încerci aceste aplicații sau un software similar. Rezultatele vor reflecta utilitatea lor.

 _______________________
Articol scris de Diana Angheluță - Business Unit Director la Interactions.

Agenţia de comunicare interactivă & eCRM INTERACTIONS şi-a început activitatea în ianuarie 2009. Compania a avut o creştere constantă și oferă servicii de creaţie, mentenanţă şi dezvoltări tehnice: 2 treimi business autohton şi o treime business extern.

În portofoliul de clienţi INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestle (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Sodexo, Salterra, Porsche Finance Group, Oracle sau Niran.
Agenţia are în portofoliu peste 50 de premii creative şi nominalizări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related