DWF este finalistă la Global Search Awards pentru cea mai inovatoare campanie SEO

DWF este finalistă la Global Search Awards pentru cea mai inovatoare campanie SEO

Deși contextul actual nu ne va permite să participăm la finala Global Search Awards din New York în septembrie, noi tot ne bucurăm că am intrat pe lista scurtă a nominalizărilor pentru finala Global Search Awards cu o campanie, în categoria „Cea mai inovatoare campanie SEO”.

Campania este dată de colaborarea cu Whatfontis, cel mai rapid și flexibil instrument de identificare a fonturilor din orice imagine. WhatFontis a căpătat vizibilitate online la nivel mondial. Am reușit să ajutăm un client român să-și atingă visul la nivel global. Am reușit, de asemenea, să depășim concurenții care au în spate branduri puternice și ani de SEO, într-o nișă foarte competitivă. Nu în ultimul rând, pe plan tehnic, am reușit să facem una dintre cele mai de succes optimizări ale bugetului de crawl.

Aceeași campanie a fost recunoscută și în competiția European Search Awards 2020, alături de alte două campanii din portofoliul DWF. Pe acest subiect am scris un alt articol.

 

„Probabil nu vom ajunge la New York în septembrie la decernarea premiilor, dar suntem foarte fericiți pentru recunoașterea eforturilor noastre la nivel global și a capacității noastre de a livra de a ține pasul cu marile agenții SEO din lume. Aș dori să mulțumesc din suflet întregii echipe DWF și, desigur, clienților uimitori care fac posibilă munca noastră.”, Sorin Drăghici (Managing Partner la DWF).

 

Alături de DWF, alte două agenții din CEEDA au fost nominalizate în finala acestei competiții. Este vorba de Intren din Ungaria și Webdigital, din România. Le urăm succes tuturor participanților la marea finală din septembrie!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related