[Netul salbatic] Alex Ciocan: Transparenta ar trebui sa constituie prima regula, mai ales in online

[Netul salbatic] Alex Ciocan: Transparenta ar trebui sa constituie prima regula, mai ales in online

Poate ca aceasta industrie ar avea mare nevoie de reglementari clare care sa contina si metode coercitive, crede Alex Ciocan. In acest moment, activitatea unui influencer este cumva reglementata doar prin filtrul propriu, care poate fi gresit, si prin gura lumii.

Alex este un micro-influencer, recomandat de BUZZStore, cunoscut pentru cariera sa de ciclist profesionist, comentator sportiv Eurosport și organizator Road Grand Tour, si spune ca in aceasta perioada, micro si macro influencerii sunt mai cautati, desi gap-ul dintre bugetele celor doua categorii e destul de mare. Cel putin in cazul primei categorii, Alex observa o naivitate cand vine vorba de oferta unui brand de a-l reprezenta, care poate influenta gandirea critica asupra termenilor relatiei, in sensul unei acceptari grabite.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


BUZZStore

Cea mai puternica forta de vanzari: recomandarea unui prieten! Undeva printre toate postarile sponsorizate, ad-urile si reel-urile cu pisici, magia se intampla: consumatorii isi impartasesc in mod natural... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related