www.GiftyDepot.com – soluția de rewards management dezvoltată de Create Direct pentru campaniile de trade și recompensare

www.GiftyDepot.com – soluția de rewards management dezvoltată de Create Direct pentru campaniile de trade și recompensare

Create Direct a dezvoltat GiftyDepot, o soluție completă în procesul logistic de premiere din cadrul campaniilor de trade, loializare și recompensare.

Prin GiftyDepot, partea logistică din spatele oricărei campanii de loializare devine asigurată. Soluția este integrată în website-ul clientului, acesta își alege produsele pe care le dorește sa le ofere ca premii, urmând ca toate comenzile primite să fie gestionate în totalitate de echipa GiftyDepot.

Externalizarea eforturilor din procesul logistic oferă clientului avantajul de a-și permite direcționarea resurselor către vânzări. De asemenea, clientul selectează premiile dintr-o varietate largă de produse, de la vouchere fizice si online la majoritatea e-tailerilor din România, până la produse (electronice, gadgeturi, electrocasnice, parfumuri, fashion etc) și servicii de marketing.

Un catalog de premii diversificat crește interesul consumatorului de a participa la campanii de loializare. Prin soluția GiftyDepot, clientul poate selecta din peste 100.000 de produse în stoc pentru catalogul său de premii.

Actualizarea stocului are loc în timp real, iar livrarea premiilor se realizează în 2-5 zile de la procesarea comenzii (80% din premii se livrează în 1-2 zile lucrătoare).

Soluția GiftyDepot include furnizarea feedului de premii, managementul comenzilor, depozitare, pick & pack și livrare.

 

Cristina Bujor, Project Manager GiftyDepot:

„Soluția de rewards management GiftyDepot.com a fost creată pentru companiile care își dezvoltă singure programe de trade / rewards sau cluburi de loializare, dar care nu au resursele necesare pentru a susține un proces logistic impecabil. Aici intervenim noi cu o soluție special gândită să ușureze acest aspect complex, asigurând astfel succesul campaniilor realizate de clienții noștri.

Cei care integrează GiftyDepot în site-ul lor de recompensare au parte de mai mult decât o soluție de management a premiilor. Aceștia sunt sustinuți de o întreagă echipă de profesioniști în domeniul logistic, marketing și comunicare.”

 

Agenția Create Direct a fost înființată în 2004 și este deținută de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Poștei Franceze (La Poste).

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de rewards și incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru cluburi de fidelizare, campanii de generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related