www.InPiata.ro - noua platformă dezvoltată de Create Direct pentru micii producători din piețele românești

www.InPiata.ro - noua platformă dezvoltată de Create Direct pentru micii producători din piețele românești

Create Direct pune la dispoziția producătorilor din România platforma InPiata.ro prin care aceștia își pot continua vânzarea de legume, fructe, lactate, produse din carne sau panificație către clienți.

În urma restricțiilor cauzate de situația de urgență din România, producătorii se văd nevoiți să caute alternative la locul fizic de desfacere al produselor oferite spre vânzare. Cea mai bună soluție este mutarea în online, acolo unde aceștia își pot găsi clientela. Deși magazinele cu produse alimentare rămân deschise, în cazul piețelor românești distanțarea socială impusă împiedică fluxul normal al clienților, cât și desfășurarea activităților uzuale ale producătorilor și vânzătorilor.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor, atât ale consumatorilor, cât și ale micilor producători, agenția Create Direct a creat platforma InPiata.ro prin care vânzătorii din piețe își mută produsele de pe tarabă în online.

Platforma a fost gândită cu scopul de a asigura un echilibru între cererea și oferta produselor proaspete din piețele românești, dar și de a oferi o soluție viabilă celor aflați în impas. Producătorii au opțiunea de a vinde într-un magazin virtual dedicat sau laolaltă cu alți producători in bunatati.inpiata.ro. Tototdată, au libertatea în a decide programul și zona de livrare, cât și gestionarea comenzilor, a prețurilor și a produselor.

Mutarea tarabei InPiata.ro durează 1-2 zile, iar întregul proces constă în 5 pași: crearea unui cont, selectarea produselor oferite spre vânzare și setarea lor pe website, comunicarea către clienții vechi și noi, livrarea comenzilor și încasarea plății.

La cerere, Create Direct asigură comunicarea online, suport tehnic în setarea catalogului de produse și al magazinului online, dar și asigurarea livrarii către consumatori prin flota de mașini existent in grup (peste 50 mașini în toată țara).

Consumatorii sunt deja obișnuiți cu o experiența plăcută a cumpărăturilor online și au așteptări ridicate în ceea ce privește profesionalismul întregului proces. InPiata.ro se deosebește de alte astfel de platforme prin faptul că asigură suport logistic producătorilor pentru a satisface cerințele clienților. Astfel, producătorii din InPiata.ro au avantajul livrărilor la timp, în siguranță si fără efort. În plus, agenția susține producătorii și le oferă prima lună de abonament gratuita.

Cristina Bujor, Project Manager InPiata.ro:

Situația cu care se confruntă producătorii din piețele românești este aparte. Deși majoritatea producătorilor și magazinelor fizice încearcă migrarea în online, acest pas devine riscant când schimbarea nu este susținută de un plan concret și de cunoștințele necesare. Fiind obișnuiți să vândă exclusiv offline, producătorii din piețe se lovesc acum de necunoscut, teama de nou și o adaptare scăzută la noul comportament al consumatorului. Astfel, din dorința de a oferi sprijin și îndrumare acestor mici producători, s-a născut platforma InPiata.ro. Mutăm practic piețele românești de fructe și legume în mediul online pentru a da șanse de reușită oricui dorește să își continue activitatea.

Rapiditatea cu care ne adaptăm cu toții noilor schimbări devine esențială în situații de criză. Consider că mizând pe punctele noastre forte, putem găsi împreună un nou echilibru. Iar acesta este unul dintre punctele noastre forte: dezvoltarea unor soluții inteligente, eficiente și avantajoase.” 

Pentru a afla mai multe detalii, puteți contacta echipa InPiata.ro prin email la [email protected] sau la telefon 021 224 65 52.

Agenția Create Direct a fost înființată în 2004 și este deținută de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Poștei Franceze (La Poste).

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de rewards si incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru cluburi de fidelizare, campanii de generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related