Create Direct, împreună cu Sogrape și Promotiful Portugal, lansează Sogrape Challenge, programul de bonusare a forței de vânzări din rețelele de distribuție

Create Direct, împreună cu Sogrape și Promotiful Portugal, lansează Sogrape Challenge, programul de bonusare a forței de vânzări din rețelele de distribuție

Create Direct își extinde experiența în campanii de incentivare până în Portugalia și creează pentru Sogrape, alături de Promotiful Portugalia, un program în care personalul de vânzări al distribuitorilor este recompensat, în funcție de volumul de vânzări si a numărului de puncte de desfacere.

Sogrape este un producător de vin din Portugalia, cu o prezență internațională puternică și o diversitate unică.

Sogrape Challenge este programul motivațional adresat forței de vânzări din distribuție, prin mecanisme de incentivare bazate pe bonusare direct în contul acestora. Pentru personalul de vânzări, mecanica este foarte simplă: utilizatorul își creează cont pe platforma sograpechallenge.com, iar în urma performanțelor sale în vânzări este recompensat cu un bonus financiar.

Mecanica incentivării financiare se setează și se calculează automat de aplicație prin utilizarea unor algoritmi complecși, ținând cont de mai multe criterii: numărul punctelor de vânzare deschise sau reactivate lunar pentru anumite sortimente de produse, targetul pe categorii de produse vândute fiecărei locații, targetul pe bundle-uri de produse etc.

Programul susține simultan două tipuri de campanii cu mecanici de premiere diferite, in functie de punctele de vanzare (daca sunt noi sau reactivate). Datorită algoritmilor de calcul ai aplicației, valoarea bonusului oferit se adaptează automat obiectivelor setate pentru fiecare campanie.

Toate condițiile campaniilor sunt implementate dinamic, astfel încât platforma face toate calculele pe baza tranzacțiilor încărcate și acordă bonusurile necesare.

Datorită integrărilor noaste cu soluțiile de plată online, utilizatorii intră în posesia bonusului prin încărcarea automata a banilor direct în contul bancar al acestora.

Cristina Bujor, project manager Sogrape Challenge:

Sogrape căuta soluția potrivită pentru a spori profitul prin creșterea numărului punctelor de vânzare și promovarea sortimentelor de vinuri Sogrape pe piață.

Astfel, a luat naștere Sogrape Challenge, un program complex prin care compania își poate atinge obiectivele cu ușurință, păstrând totuși un proces de recompensare simplu și intuitiv pentru participanții campaniei.

Soluția dezvoltată de Create Direct este potrivită tuturor companiilor din industria FMCG care doresc motivarea lanțurilor de distribuție și desfacere prin programe de recompensare complexe, dar simple și ușor de înțeles pentru utilizatori.”

Create Direct este liderul pieței românești de solutii de incentive marketing si motivare/recompensare, fiind specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards, fidelizare, trade, sell-out, generare de leaduri, performance marketing și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Ucraina, Bulgaria, Macedonia, Moldova și România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related