[fresh & design] Laurențiu Lazăr: De când cu distanțarea socială, s-a dus cu preview-ul pe caiet. E greu să-l arăți la webcam clienților

[fresh & design] Laurențiu Lazăr: De când cu distanțarea socială, s-a dus cu preview-ul pe caiet. E greu să-l arăți la webcam clienților

Cine folosește sticky notes face risipă de copaci colorați. De aceea, Laurențiu Lazăr, UX/UI Designer la Pattern Mind Treat Studios, a ales calea lui Lucidchart și Gliffy. Cum a ajuns Laurențiu în design? Voia să facă reclame când era mic. De aceea, a pornit experimentele cu Photoshopul. Cică dacă vrei să faci reclame, trebuie să știi să și le execuți. Și din acel „vreau” a pornit marea căutare. Ca după mai multe probe, să găsească UX/UI designul. 

La început, Laurențiu credea în idealul citit prin articole, din teorii despre procesul de User Research. Mai târziu a înțeles că i-ar prinde bine să facă lucrurile ceva mai sistematic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


UNIVERSUM Events

UNIVERSUM Events este unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din Romania. Experienta de peste 10 in organizarea de evenimente complexe, compania este construita in jurul conceptului de "arhitectura de... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related