Dacă 2020 ar fi un meme

Dacă 2020 ar fi un meme

De la începutul perioadei acesteia, căreia nu mai vrem să-i dăm nume, că și așa ne pare că are prea multe identități, Bogdan Raileanu spunea: „Să zâmbim, fir-ar să fie”. De parcă asta ar fi unica noastră șansă la normal. Și am făcut haz de necaz în măsura în care mai pot să o facă oamenii cu toate greutățile și problemele lor lumești.

Au curs șiroaie meme-urile încă din primăvară. Și dau năvală peste noi și acum. Ne-am gândit să facem o retrospectivă a acestora la sfârșit de vară, poate 2020 ar crede că e o totalizare și ar pleca de urgență cu toate planurile lui malefice.

 

Masca, simbolul acestui an

Chiar și cu mască se vede dacă zâmbim. Și cum să nu o facem când și meme-urile despre acestea sunt atât de deștepte și amuzante! Masca anului ar trebui să aibă și-un design. De aceea, avem o nouă provocare, "A New Now" Design Challenge by George, care pune la test imaginația și talentul creativilor. Despre competiție, aflați mai mult aici. Poate vine inspirația din umor, vedeți mai jos.

 

Dacă 2020 ar fi…

Meme-urile din această serie au un farmec aparte. După ce le privești, apare un instinct aprobator, spunând „zău” și „da chiar”.

 

Hard level

Ne provoacă anul acesta cum îi trece prin cap. Când 2020 ne spune: „jucați-o pe asta”, noi luăm popcornul și privim liniștit văcuțele zburătoare. Am uitat să ne mai mirăm. Dar la ce exagerări frumoase ajung aceste glumițe nevinovate!

 

Prezentul și viitorul

Suntem cu toții mai tineri decât scrie în buletin. Cu un an. Nu am utilizat 2020. Are un defect din fabrică. Dar unde și cui să-l returnăm, nu știm. Măcar putem să râdem, ca să ne prelungim viața. Ca să ajungem în momentul în care copiii sau nepoții noștri ne vor întreba ce-a fost în neregulă cu acest an. 

Dacă în manualele de istorie nu se va vorbi despre 2020, vor rămâne meme-urile să ne aducă aminte aici, în online. Salvați articolul pentru generațiile viitoare. :) 

Și nu uita: te asteptam la "A New Now" Design Challenge by George, sa creezi masca anului si sa iti pui amprenta asupra acestei bucati de istorie in desfasurare. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related