FASHION HOUSE Group selectează Oxygen pentru servicii de PR și comunicare în România

FASHION HOUSE Group selectează Oxygen pentru servicii de PR și comunicare în România

Începând cu luna septembrie, FASHION HOUSE Group numește Oxygen ca agenție de relații publice și comunicare în România, în susținerea planurilor sale de dezvoltare pe plan local. Agenția a fost desemnată câștigătoare în urma unui proces de selecție complex.

Echipa desemnată din cadrul Oxygen, sub îndrumarea Adinei Trandaf, Client Service Director, îi va raporta Paulei Mc Nulty, Head of Marketing, FASHION HOUSE Group, și se va ocupa de dezvoltarea și implementarea unei strategii de PR care are ca scop principal poziționarea companiei ca lider pe segmentul de Outlet în România.

FASHION HOUSE Group este principalul jucător pe sectorul European de outlet și cel mai mare operator pe piețele din CEE și Rusia, cu o expertiză deja dovedită în deschiderea și dominarea sectorului outlet pe piețele emergente.

Portofoliul de proiecte livrate de Group include șapte centre tip outlet FASHION HOUSE in Polonia (Sosnowiec – în 2004, Warsaw and Gdańsk – inaugurate în 2005), România (București – livrat în 2008 și un nou centru în Cernica – cu lansare planificata în 2021) și Rusia (Moscova – operațional în 2013 și St. Petersburg - primii clienți în 2019) acoperind o suprafață totală de închiriat de peste 100.000 mp.

Paula Mc Nulty, head of marketing, FASHION HOUSE Group, a declarat:

 “FASHION HOUSE este deschizător de drumuri pe segmentul Outlet, oferind o abordare fresh parteneriatelor cu chiriașii, astfel încât să aducă cele mai bune branduri cumpărătorilor. Ne doream foarte mult să găsim un partener pe PR care sa ne susțină creșterea pe piața din România.

Oxygen ne-a impresionat cu înțelegerea acestui sector unic și a businessului. Am fost cu adevărat impresionați de ambiția și abordarea creativă în generarea de idei, lucru care va conta extrem de mult în diferențierea pe o piață atât de competitivă.”

 

Grupul oferă calitate premium dedicată zonei de outlet, o echipă de experți din domeniul outlet pe parte de design, dezvoltare, finanțe, leasing, operational și management, și își crește constant numărul de branduri retail de top pe care le are în portofoliul de chiriași.

Adina Trandaf, client service director, Oxygen, declară: 

“Suntem încântați că am fost selectați de FASHION HOUSE Group să îi reprezentăm în România. Ne bucurăm că avem ocazia să lucrăm cu Paula și echipa ei și să susținem planurile locale de extindere ale companiei.”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related