Vrei să studiezi în România? Știi că poți obține diplome internaționale, chiar dacă nu îți dorești să pleci în afara țării?

Vrei să studiezi în România? Știi că poți obține diplome internaționale, chiar dacă nu îți dorești să pleci în afara țării?

Cea de-a doua ediție a târgului educațional online HE.RO Virtual Exhibition continuă până pe 21 septembrie, pe vefromania.com. Cele 25 de instituții participante la târg îți oferă în educație tot ce îți dorești să obții, studiind în și din Romania.

Pe lângă universitățile de stat consacrate, cu nenumărate programe de studiu în toate domeniile, poți urma un program de licență, master sau chiar MBA la universități și academii particulare, obținând diploma cu recunoaștere internațională studiind din România. Instituțiile participante sunt Ohma by Winsedswiss - Elveția, American Hotel Academy sau Digital Hub Academy - Marea Britanie, Tiffin University cu programe de BBA și MBA - USA, dar și Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir ce oferă un program de MBA online - USA. În plus, programele de top up online pentru viitorii studenți români oferite de London Online Academy sunt o alternativă la Brexit din 2021.

La acest târg educațional poți găsi oferte de studiu pentru programe de licență, master, doctorat, cursuri de scurtă durată și training-uri și chiar și oportunități de internship-uri online, pentru toate domeniile de interes.

De asemenea, liceenii din România pot urma cursuri online în paralel cu școala pentru a obține o diplomă de Bacalaureat Internațional sau OSSD la KANATA Academy.

Părinții, tinerii și toți cei interesați de o învățare continuă găsesc la HE.RO Virtual Exhibition informații despre programele de studiu și procedurile de admitere, precum și despre oportunitățile de dezvoltare personală și profesională, consiliere gratuită, burse și finanțări, oportunități de angajare sau voluntariat în timpul studiilor.

Accesul vizitatorilor în platforma online este gratuit și se face prin înregistrare.

 

High Edu Consulting este o companie românească de consultanță educațională. Echipa de consultanți acreditaƫi oferă servicii personalizate de consiliere educaƫională elevilor, studenƫilor, adulƫilor, profesioniştilor şi tuturor celor pasionaƫi de educaƫie continuă. High Edu se adresează celor care doresc să îşi consolideze educaƫia prin admiterea la licee, universităƫi, academii şi instituƫii profesionale care se potrivesc cel mai bine dorinƫelor, talentelor şi aspiraƫiilor lor de carieră. Obiectivul High Edu este ca fiecare persoană să îşi atingă potenƫialul maxim.

Experiența de peste 20 de ani în conceperea şi implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare personală și de abilități, coaching, mentorat, programe de internship şi induction a consultanƫilor High Edu stă la baza serviciilor complete oferite care ajută tinerii români să își construiască o carieră de succes. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related