Raymond Bobar: Criza a restabilit un adevăr fundamental. Muncitorii din ferme sunt mult mai importanți decât designerii și specialiștii în comunicare

Raymond Bobar: Criza a restabilit un adevăr fundamental. Muncitorii din ferme sunt mult mai importanți decât designerii și specialiștii în comunicare
Foto: Nelam Safdar

Multe adevăruri incomode au devenit ascuțite și vizibile anul acesta. Și chiar dacă le știam pe unele dintre ele, pandemia le-a făcut imposibil de evitat. Criza aceasta a restabilit un adevăr fundamental, spune Raymond Bobar: muncitorii din ferme, salubritate și aprovizionare sunt mult mai importanți decât designerii de fonturi și specialiștii în comunicare.

Cele mai importante profesii în această perioadă au fost cele grele și plătite prost. Restul a putut să aștepte.

Raymond Bobar este un designer tipografic care trăiește și lucrează în Londra. A absolvit Masterul de Design Tipografic de la Universitatea din Reading din Marea Britanie, a studiat tipografie la Cooper Union în New York și fotografie la Universitatea de Artă din București. Este designer de caractere tipografice pentru studioul Newlyn din Londra și a lucrat pentru Galeria Plan B, Editura IDEA, Muzeul de Artă Contemporană, Fabrica de Pensule, Salonul de Proiecte, Galeria Nicodim, Black Button Books și altele.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related