Grace Francis: Este pentru prima dată când trăim ceva care ne afectează pe toți și ne gândim la noi înșine la nivel global

Grace Francis: Este pentru prima dată când trăim ceva care ne afectează pe toți și ne gândim la noi înșine la nivel global

Cineva spunea „hey, ce mai faci”, altcineva răspundea „bine, mulțumesc”. Asta era modul în care obișnuiam să ne salutăm. Ce era în neregulă cu asta? Nimic. Obișnuiam să trăim într-o lume mare și să facem small-talk. Acum, lumea noastră s-a compactat la mărimea casele noastre, dar vorbim mult mai mult decât înainte. Ignorăm introducerea și trecem direct la subiect. Este ceea ce Grace Francis a observat în conversațiile ei din ultimele șase luni.

Grace a fost Chief Experience Officer la Droga5 London, dar recent s-a alăturat agenției Karmarama, pe aceeași poziție. Este, de asemenea, fondatoarea elsewhere - life design studio, unde oferă mentorat în probleme de viață personale sau în reconversii profesionale, prin tool-uri inspirate din Design Thinking. Grace va prezenta doua dintre ele la festivalul UNFINISHED, un tool care îi ajută pe oameni să își recapete autonomia în situațiile în care au mai puțin control din cauza pandemiei, iar celălalt care ajută la luarea deciziilor atunci când Covid modelează experiențe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related