Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, vorbește la GoTech World 2020 despre folosirea datelor personale ca metode de influențare a publicului

Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, vorbește la GoTech World 2020 despre folosirea datelor personale ca metode de influențare a publicului

Pe 12 noiembrie, Brittany Kaiser, fost director la Cambridge Analytica și unul din protagoniștii documentarului ,,The Great Hack” difuzat pe platforma Netflix, urcă pe scena GoTech World 2020: The New Reality.

Brittany vorbește despre folosirea datelor personale ca metode de manipulare și influențare a publicului, despre importanța protejării datelor și despre experiența sa la Cambridge Analytica, adresându-se unui public format din peste 16.000 de profesioniști din mediul de business local și internațional.

Brittany a părăsit Cambridge Analytica în ianuarie 2018 și, în luna aprilie a aceluiași an, depune mărturie în fața comisiei digitale, de cultură, mass-media și sport din cadrul anchetei desfășurată de parlamentul Regatului Unit al Marii Britanii asupra Fake News, oferind declarații și probe incriminatorii cu privire la activitatea Cambridge Analytica. Kaiser a decis să depună mărturie în acest proces pentru că a dorit ca adevărul despre Cambridge Analytica și activitățile sale să fie expuse în domeniul public și pentru că a descoperit că datele colectate sunt folosite în scopuri care contravin drepturilor fundamentale ale omului.

Co-fondatoarea Digital Asset Trade Association (DATA) este considerată un expert în utilizarea datelor, legislația digitală și tehnologia blockchain. Kaiser vorbește despre aceste subiecte la evenimente publice și conferințe din întreaga lume cu scopul de a promova schimbări de lungă durată, dar și adoptarea unor principii etice în mediul online.

GoTech World 2020: The New Reality, casa economiei digitale și cel mai amplu eveniment de business din Europa Centrală și de Est, are loc în format online pe 11 și 12 noiembrie. Pe cele 8 scene de conținut: Main Stage; Digital Marketing, Retail & e-Commerce, IT Ops, Security, Java,

DevOps și Business Transformation Stage, vor urca în total 80 de speakeri din România, dar și experți recunoscuți la nivel mondial. De asemenea, în zona expoziției virtuale, peste 100 de parteneri, din întreaga Românie și internaționali, prezintă cele mai noi soluții tech de pe piață.

Pe scena principală, vor fi prezenți și Paul Misener, Vice President, Global Innovation Policy Amazon; Wineke Haagsma, care este în prezent Director Corporate Sustainability la PwC; Rohit Talwar, Global Futurist and CEO al Fast Future; Andy Peart, CMSO al companiei Artificial Solutions și Isidro Laso Ballesteros, care deține funcția de Cabinet Expert at Commissioner Gabriel for Innovation, Research, Education, Culture and Youth al Comisiei Europene.

Cei interesați să participe la sesiunea susținută de Brittany Kaiser pe Main Stage își pot achiziționa biletele accesând direct site-ul.

 

Partenerii GoTech World 2020: The New Reality sunt:

Stage Partners:
Dell Technologies - Business Transformation
certSIGN - Cybersecurity
Trencadis - IT Ops
TikTok - Digital Marketing
Carrefour Romania – Retail & E-commerce
Ubisoft - DevOps
Cognizat Softvision - Java
Networking Partner:
Huawei Romania – Infrastructure Solutions
Digital Transformers: Netwrix, Luxoft, Bigstep, ENGIE, High-Tech Systems&Software, ESET, MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații, Woobble, IRIS, Postis, Future WorkForce, Konica Minolta, SoftOne, Crayon, Qualys
Groupe Renault - Car Partner
IQOS - Experience Partner
foodpanda - Food Partner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related