[Cupa Agentiilor la Gaming] George Dobre: Imi place ca atunci cand ma joc, pot sa ma rup putin de cotidian si sa nu-mi pese de nimic altceva in momentele respective

[Cupa Agentiilor la Gaming] George Dobre: Imi place ca atunci cand ma joc, pot sa ma rup putin de cotidian si sa nu-mi pese de nimic altceva in momentele respective

Jocurile video sunt ca o gura de aer proaspat, doar ca digital, spune George Dobre. Asta se dorește a fi și  Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. O pauză virtuală de la toate frământările lui 2020. 

George a jucat prima data Fifa 98, intr-o perioada in care jocul la dublu presupunea un troc interesant de mouse si tastatura intre participanti.

Dupa vreo 2, 3 ani au inceput sa apara pe la noi prin cartier salile de jocuri tip Arcade, acolo am descoperit Mortal Kombat 3 si Street Fighter. Tot acolo m-am jucat prima oara fotbal pe o consola PlayStation 1 si era doar cu echipe care jucau in Champions League.

Anii au trecut, tehnologia a facut salturi mari, jocurile video au evoluat, iar noi dam FFW in 2020, unde Fifa 21 asteapta creativii la o competitie cum nu s-a mai vazut. Va puteti inscrie pana pe 2 noiembrie. George Dobre spune ca se pregateste pentru victorie. Si distractie. Cum? Vedeti mai jos:

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming

Ideea de inscriere mi-a fost indusa de minunatul algoritm al lui Zuckerberg care mi-a bagat o reclama in feed cum ca se tine acest concurs.
Mi s-a parut o oportunitate buna de a imi testa skill-urile de Fifa.

 

Experiența de gamer

Relatia mea cu jocurile video goes waay back. Primele jocuri cred ca au fost pe clasica consola Terminator. Jucam Tanks, Mario si Duck Hunt. Cred ca aveam vreo 8, 9 ani cand ne-a cumparat-o tata.

Primul Fifa jucat a fost Fifa 98 Road to World Cup, pe care il jucam la un coleg de clasa care avea calculator acasa. In perioada respectiva nici nu exista ideea de joc online, asa ca daca voiam sa jucam la dublu, unu dintre noi trebuia sa joace cu tastatura, iar celalalt cu mouse-ul si schimbam la pauza :))

Dupa vreo 2, 3 ani au inceput sa apara pe la noi prin cartier salile de jocuri tip Arcade, acolo am descoperit Mortal Kombat 3 si Street Fighter. Tot acolo m-am jucat prima oara fotbal pe o consola PlayStation 1 si era doar cu echipe care jucau in Champions League.

Imi aduc aminte ca prin clasa a 8-a chiuleam de la orele de religie, ca sa mergem in Internet Cafe sa jucam Counter Strike in retea. Aah... good times :)

Fast forward un an si jumatate mai tarziu si a intrat in viata mea si a lui frate-miu primul PC care ne-a deschis un nou univers, acela de a ne instala ce jocuri vrem noi, le putem juca cand vrem noi si nu mai trebuie sa platim ore in salile de calculatoare pentru ele.

 

Ce joci acum

Din pacate nu prea mai am timp sa ma joc asa de multe jocuri cum o faceam cand eram mai tinerel, dar gasesc timp sa joc macar un meci de Fifa cat las la render un montaj.

Daca am mai mult timp la dispozitie mai bag si un God Of War, Counter Strike, Need For Speed sau GTA, dar asta nu s-a mai intamplat de ceva vreme.

Imi place ca atunci cand ma joc, pot sa ma rup putin de cotidian si sa nu-mi pese de nimic altceva in momentele respective. E ca o gura de aer proaspat, doar ca e digital.

 

Cum au evoluat jocurile video

Au devenit mult mai realiste jocurile in ultima perioada, engine-ul in care sunt construite este mult mai performant, grafica este net superioara, de multe ori ai impresia ca te uiti la un film sau la un meci de fotbal adevarat.

 

Experienta cu Fifa 21

Am inceput sa joc la Fifa 21 la cateva zile dupa lansare. Inca nu m-am obisnuit cu noile features implementate, mi se pare putin mai complicat decat editiile precedente.

Primele meciuri mi-am luat omor grav de tot, inclusiv de la AI :)))
De cateva zile am inceput sa mai castig si eu, sper ca pana la competitie sa ma obinuiesc cu noul stil de joc.

 

Pasiunea pentru fotbal

Prin clasa a 4-a a venit un antrenor de fotbal la noi la scoala ca sa faca preselectii pentru echipa. Nu m-am asteptat nicio clipa ca voi fi printre cei alesi. Nici macar nu stiam sa dau bine cu piciorul in minge, dar pentru ca alergam foarte repede si eram stangaci, antrenorul a vazut ceva ce a crezut ca poate fi de folos in echipa sa. Si asa am inceput aventura cu fotbalul, care a tinut pana in clasa a 12-a cand a trebuit sa renunt pentru ca era anul cu Bac-ul.

Pot spune ca sunt un mare fan Arsenal Londra.

 

Cum te ajuta backgroundul in competitie

Nu cred ca ma vor ajuta in vreun fel, cum spuneam si mai sus, gameplay-ul este diferit anul asta fata de anii trecuti si asta conteaza mai mult decat skill-urile de editor video sau faptul ca am jucat fotbal in copilarie.

 

Cum te antrenezi

O sa joc cat mai multe meciuri online ca sa prind experienta pana la competitie, alta sansa n-am, poate doar sa imi implantez ceva chip de AI in creier care sa preia controlul, dar nu prea cred. :)

 

Atu-ul tău

N-am un atuu anume, doar vocea si talentul meu. :))

 

Sperante si asteptari

Ma astept sa fie o competitie intensa, sper sa trec de faza grupelor macar. Teama n-am deloc, e un joc pana la urma, oricare ar fi rezultatul, important este sa ne distram.

 

Un mesaj pentru concurenti :)

Fie ca cel mai bun sa castige, dar sper sa fiu eu ala :))
Mult succes! Ne vedem pe "teren".

 

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming pana pe 2 noiembrie:

 

 

powered by Typeform

 

Un rezumat al desfasurarii

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Pe scurt:

  • Inscriete-te in formularul de mai sus.
  • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
  • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

 

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related