[Cupa Agentiilor la Gaming] Dragos Andronache: Fifa este mai degraba un ritual de intalnire virtuala cu prietenii

[Cupa Agentiilor la Gaming] Dragos Andronache: Fifa este mai degraba un ritual de intalnire virtuala cu prietenii

Dragos Andronache, Head of Digital @ United Media Services, s-a nascut pregatit pentru Cupa si este nerabdator sa inceapa cat mai repede. Este singurul din agentie care participa la Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de  MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. Deci presiunea e mare, mai ales ca le-a promis ca va iesi invingator. 

Dragos a testat primele jocuri video pe la 10 ani, la o sala de jocuri, pentru ca nu avea calculator acasa. 

Mergeam mai des in weekend si cred ca mai mult de 2 ore nu puteam juca, pentru ca imi epuizam ”banii de buzunar”. La acel moment, jocurile vedeta erau Fifa si Counter-Strike si din cand in cand mai testam si noutatile, cum ar fi GTA sau Need for Speed.

Acum joaca cel mai des Fifa. Si pentru ca pasiunea lui pentru fotbalul local incepe sa fie incetosata de jocurile de culise ale echipelor din Romania, isi concentreaza toata atentia in mediul virtual. Cum se pregateste pentru competitia creativilor, vedeti mai jos:

 

Cum te-ai hotarat sa te inscrii in Cupa Agentiilor la Gaming

Lucrand in industrie, citesc frecvent platforma IQads si asa am intrat in contact cu competitia. Ideea mi se pare foarte tare, mai ales ca timpul petrecut in casa a crescut considerabil in ultima perioada. Pentru mine, din postura de fan fotbal, respectiv FIFA, este perfect.

Sunt nerabdator sa inceapa competitia.
Din echipa United Media Services sunt singurul care intra in competitie. Totusi, ma bucur de sustinerea tuturor din agentie si le-am promis ca voi fi triumfator.

 

Experienta de gamer

Nu sunt un foarte mare gamer si nici nu am fost. Iar in ultimii 4 ani, am jucat exclusiv Fifa. Daca imi aduc bine aminte, primele jocuri le-am incercat pe la varsta de 10-11, intr-o sala de jocuri. La momentul respectiv inca nu avem un calculator acasa si aceste sali de jocuri au devenit noul loc de intalnire cu prietenii.

Mergeam mai des in weekend si cred ca mai mult de 2 ore nu puteam juca, pentru ca imi epuizam ”banii de buzunar”. La acel moment, jocurile vedeta erau Fifa si Counter-Strike si din cand in cand mai testam si noutatile, cum ar fi GTA sau Need for Speed.

 

Ce joci acum

Acum joc doar Fifa si mai degraba este un ritual de intalnire virtuala cu prietenii. Cel mai mult imi place sa simt competitia si chiar daca joc de placere, victoriile sunt tare dulci.

 

Cum au evoluat jocurile video

Jocurile au evoluat foarte mult, grafica este din ce in ce mai buna si faptul ca poti juca online, cu oameni din toate colturile lumii, mi se pare foarte tare.
De fapt, cred ca ingredientul secret este partea de interactiune cu alti gameri, respectiv competitia.

 

Experienta in Fifa 21

Fifa 21 joc de cateva zile, sunt mici diferente fata de Fifa 20, dar acomodarea am facut-o destul de repede. Incerc sa fiu modest, dar prin comparatie cu prietenii cu care joc online, sunt cel mai bun.
Un fel de Cristiano Ronaldo :)

 

Pasiunea pentru fotbal

Fotbalul imi place de mic, urmaresc frecvent fenomenul dar in ultimul timp incep sa pierd din pasiunea pentru fotbalul local. Sunt fan Steaua, dar cu toate aceste divergente din ultimul timp, cum spuneam, pasiunea pentru fenomenul local este in scadere.

Urmaresc in schimb echipe precum Juventus sau Liverpool. Cum spuneam, sunt fan Cristiano Ronaldo si nu cred in superioritatea talentului nativ versus multa munca si daruire.

 

Cum crezi ca te ajuta backgroundul si jobul 

Cred ca mai degraba va fi de ajutor experienta fiecarui competitor, dar putin noroc nu strica.
Pe langa multe altele, job-ul meu implica multitasking si cred ca la Fifa ma va ajuta sa dau gol, apoi sa ma apar foarte bine :))

 

Cum te vei antrena

I was born ready. Alta intrebare :))

 

Atuul tau la Cupa

Cred ca perseverenta. Imi place sa lupt pana la capat si daca pierd, nu am neaparat o problema, am doar de invatat.
Win or Learn.

 

Un mesaj pentru concurenti :)

Pai este simplu, as vrea sa castig.
Mult succes si concurentilor, cel mai bun sa castige.

 

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming pana pe 2 noiembrie:

 

 

powered by Typeform

 

Un rezumat al desfasurarii

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Pe scurt:

  • Inscriete-te in formularul de mai sus.
  • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
  • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

 

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Pozitii

Sectiune



Branded


Related