[Cupa Agentiilor la Gaming] Ike Chu: Dacă ar fi să aleg o echipă, aș spune FC Voluntari, pentru că au la fel de multe victorii câte am eu în FIFA

[Cupa Agentiilor la Gaming] Ike Chu: Dacă ar fi să aleg o echipă, aș spune FC Voluntari, pentru că au la fel de multe victorii câte am eu în FIFA

Iată, avem și primul concurent de origine nigeriană la  Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation, un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQadsIke Chu crede că cel mai mare atu al său în această competiție este faptul că știe cât de prost joacă. Noi credem că este, însă, simțul umorului. Ike e cetățean român, a studiat aici și acum lucrează în industria IT. 

Am văzut un ad pentru concurs și mi-am zis ”O, uite, încă un mod de a mă face de râs în public”. Și m-am înscris.

Cred că e o idee nemaipomenită să aduci oamenii împreună, să îi ajuți să se conecteze, chiar dacă la finalul competiției, unii dintre noi (și când spun unii, mă refer la mine), vor sfârși pierzând și plângând.

Sperăm că povestea lui Ike o să dea un impuls bun fotbaliștilor ascunși în marcom să participe la Cupă. Înscrierile se fac până pe 2 noiembrie, formularul e chiar la sfârșitul articolului, iar drumul până acolo e presărat cu glumele lui Ike despre fotbal și viață.  

 

Povestea ta

Toată lumea îmi spune Ike, sunt din Nigeria și, acum, cetățean român (Woo-Hoo!). Am studiat aici și acum am o afacere mică în domeniul IT și al serviciilor digitale. 

 

Cum te-ai hotărât să te înscrii în Cupa Agențiilor la Gaming

Nu a fost o decizie foarte complicată... Am văzut un ad pentru concurs și mi-am zis ”O, uite, încă un mod de a mă face de râs în public”. Și m-am înscris. Și cauza caritabilă a ajutat. 

Acum, serios, m-am decis să particip pentru că m-am gândit că ar fi o modalitate bună să cunosc oameni din industrie în timpurile astea grele și să mă distrez alături de ei, chiar dacă la un eveniment virtual. 

Cred că e o idee nemaipomenită să aduci oamenii împreună, să îi ajuți să se conecteze, chiar dacă la finalul competiției, unii dintre noi (și când spun unii, mă refer la mine), vor sfârși pierzând și plângând, întrebându-ne de ce ne place să ne torturăm așa.

 

Experiența de gamer

Am experiența de gamer a unui chihuahua fără picioare. Aptitudinile mele le concurează doar pe cele ale unui pește pe bicicletă. 

Am început să joc când eram copil. (Nu aș recunoaște niciodată altceva). Nu pot să vă spun vârsta la care am început să joc, dar pot să vă spun că primul joc a fost Mortal Kombat. Mă rog, am încercat să joc...

 

Ce joci acum

Acum cel mai mult joc Fifa. Cât de mult... păi, mult mai mult decât aș recunoaște public.

Ce îmi place la jocurile video este că îmi permit să fac lucruri pe care nu le pot face în realitate. Cred că au evoluat mult. Evoluția Fifa este un exemplu bun. 

 

Experiența cu Fifa 21

 Mi-a plăcut mai mult decât Fifa 20. Sunt multe schimbări interesante. Am început să joc cum am avut acces la joc. 

 

Victorii

Nu știu ce sunt alea, dar pot să spun că am strâns multe înfrângeri impresionante. Câteva victorii, câteva remize, multe înfrângeri. 

Și dacă sunt sincer, câteva dintre acele victorii s-au întâmplat fie pentru că a fost vreo eroare în joc sau oponentul meu avea o conexiune mai bună la internet. 

 

Relația cu fotbalul

Relația mea cu fotbalul este inexistentă. Nu pot să joc fotbal nici dacă ar depinde viața mea de asta. 

 Să spunem că pasiunea mea pentru fotbal nu e chiar așa mare ca plăcerea de a mă juca FIFA. Dacă ar fi totuși să aleg o echipă, aș spune FC Voluntari, pentru că și ei au la fel de multe victorii ca mine în FIFA.  

 

Cum te antrenezi pentru Cupă

 Nu știu, încerc să găsesc un prieten care nu joacă prea bine și așa îmi întăresc încrederea în mine.

 

Atu-ul tău în competiție

Faptul că știu cât de prost joc, așa că intru în competiție fără așteptări și posibile dezamăgiri.
PS: Vă rog, puneți-mă cu cineva care joacă la fel de rău :))))

 

Un mesaj pentru concurenți

Fiți oameni buni și lăsați-mă să dau și eu un gol!

 

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming pana pe 2 noiembrie:

 

 

powered by Typeform

 

Un rezumat al desfasurarii

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Pe scurt:

  • Inscriete-te in formularul de mai sus.
  • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
  • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

 

Despre Cupa Agentiilor la Gaming

Cupa Agentiilor la Gaming este competitia de gaming pentru creativi, oameni de marketing si productie, fie ca lucreaza in agentie, companie sau sunt freelanceri.

Partenerii de joc ai editiei FIFA 21 sunt: PlayStation, Tazz by eMAG, SAMSARA, Lay's, Pepsi, Ursus, Jameson si Wanted.

Cupa Agentiilor la Gaming by PlayStation este un eveniment organizat de MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Oameni

Sectiune



Branded


Related