O întâlnire mai puțin obișnuită între muzicienii români

O întâlnire mai puțin obișnuită între muzicienii români

E greu să mai faci oamenii în 2020 să vorbească despre reclame. Într-un asemenea an, oamenii sunt aproape imposibil de emoționat sau de intrigat cu spoturi. Nu se mai lasă ușor surprinși. Și totuși, ieri, un spot românesc a reușit să își facă loc pe Facebookul românesc și chiar să primească felicitări. E adevărat, nu orice reclamă se poate lăuda că i-a adunat în același loc pe Adrian Despot, Killa Fonic, Adi de la Vâlcea, Ovidiu Lipan Țăndărică și Chef Sorin Bontea.

Spotul Tazz by eMAG a venit la momentul potrivit. Oricât de blazat ai fi, dacă auzi de o astfel de alăturare, tot îi dai un play. Și apoi, nu prea are cum să nu îți placă ceea ce vezi.

De la Mamă, ce combinație, la Genial!!! și Blană, respectiv Blănitză, până la Yammy, aplauzele au curs pe Facebook:

Pe ideea celor mai diverse pofte de ultimă oră întâmpinate cu un Livrăm (aproape) orice, reclama Tazz by eMAG livrează și muzică bună în combinații neașteptate. 

 

Echipa Tazz by eMAG precizează că toți oamenii prezenți la filmare au fost testați în prealabil pentru diagnosticarea Covid-19.

Campania este dezvoltata de Jazz Communication.

Lista completă a intalnirii:

Adrian Despot - compoziție, voce, chitară
Killa Fonic - voce
Adi de la Vâlcea - chitară
Ovidiu Lipan Țăndărică - tobe
Andreea Zerstorer - chitară
Ana Wolf - bas, clape
Cristian Lăbuș - trombon bass
Marcel Pascu - Saxofon bariton
La oale: Chef Sorin Bontea

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune

Dictionar



Branded


Related