Pepsi Winter Studio: colinde reinterpretate pe sound-uri noi

Pepsi Winter Studio: colinde reinterpretate pe sound-uri noi

Oricum ar fi iarna și oricât de diferit anul, de Sărbători ne trezim cu toții că fredonăm un cântec vechi. La coadă la supermarket, în timp ce ne aranjăm casa sau căutăm cadouri online, ne uităm pe fereastră după zăpadă sau înfruntăm ultimele deadline-uri înainte de vacanță, murmurăm încet, mai întâi în gând, doar pentru noi, apoi cu voce tare. Floriiiiile daaaalbe. Și așa încep sărbătorile. Cu un vers de colind murmurat ușor, un zâmbet și amintiri știute doar de noi.

Muzica leagă tradițiile, unește oamenii și vorbește pe limba tuturor. Colindele sunt limbajul universal al Sărbătorilor. Anul acesta, Pepsi aduce mai aproape colindele, dându-le sounduri noi. Feli, Liviu Teodorescu, Mira, Ami și Killafonic reinterpretează Florile dalbe, Sanie cu zurgălăi, Colindăm, colindăm și alte melodii festive. Așa cum artiștii dau un suflu nou colindelor, așa să facem și noi, să sărbătorim în stilul nostru, creându-ne propriile tradiții. 

 

DA pentru tradiții în stil nou

Ne plac Sărbătorile pentru că sunt mereu acolo, în fiecare an, ne așteaptă cu familiaritate și miros de cozonac. Iar tradițiile sunt cele care le dau rost și le transformă în ritual. Tradițiile sunt bune. Dar la fel de bune sunt și lucrurile noi, ideile neașteptate și un stil diferit de a face lucrurile. Iarna asta, Pepsi spune DA Sărbătorilor de iarnă, iar acest DA e loc de întâlnire pentru orice: și pentru tradiții și pentru idei noi. Și pentru colinde și pentru ritmuri noi. La #PepsiWinterStudio, colindele primesc interpretări noi de la Feli, Liviu Teodorescu, Mira, Amy și Killafonic.

Muzica e în ADN-ul Pepsi. În vară, brandul aducea hiturile de altă dată în 2020, prin sounduri noi și interpretări fresh și lansa cea mai cool petrecere retro. Pepsi continuă tradiția iarna asta cu Pepsi Winter Studio. Sarbatorile de iarnă din 2020 aveau nevoie de un soundtrack pe măsură. 

Feli a venit cu o nouă variantă pentru Cerul și pământul și Jingle Bell Rock:

 

Liviu Teodorescu a reinterpretat Florile Dable cu pasiune, pe un sound contemporan:

 

 Mira a adus emoție cu La Viflaim colo-n jos și Last Christmas:

 

Ami a găsit ritmuri noi pentru Let it snow! și Sanie cu zurgălăi:

 

Killafonic a adus un vibe festiv de 2020 pe Colindam, colindam, iarna.

 

Pepsi duce tradiția muzicii mai departe, dar în stilul brandului. Așa se face #SarbatoareDinOrice: cu emoție, tradiție și ritmuri noi. 

Cu muzică bună, artiști de seamă și colinde pe ritmuri noi, Pepsi spune DA Sărbătorilor și le dă un motiv consumatorilor să facă la fel și să își găsească propriile tradiții și obiceiuri pe care să le sărbătorească. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Sectiune



Branded


Related