Anul ăsta știi ce faci de Rev: petreci cu Pepsi pe TikTok

Anul ăsta știi ce faci de Rev: petreci cu Pepsi pe TikTok

Oricum ai petrece Rev-ul, important e să iei cu tine atitudinea potrivită. Cu sau fără rezoluții, optimist sau obosit, cu planuri puse la punct pentru fiecare lună din 2022 sau gata să te bucuri de ce va aduce întâmplarea, un lucru rămâne universal pentru noaptea care schimbă anul: să ne simțim bine, oriunde ne-am afla. Și dacă e vorba de voie bună, nu lipsesc de la petrecere Pepsi, provocările TikTok și cei mai hot creatori de content.

Așa cum ne-am obișnuit să ne ureze brandul, Sărbătorile se petrec în mod autentic, așa cum simte fiecare. Deci nu există ”trebuie”, complezențele se dau la o parte, iar Revelionul rămâne noaptea în care ne distrăm, fiecare în stilul lui. Asta e și challenge-ul pe care Pepsi și vedetele o aruncă pe TikTok: tu ce vrei să faci de Rev? Laudă-te într-un video care să te reprezinte cel mai bine și dă mai departe provocarea.

 

Tu ce faci de Rev?

Tradiția Pepsi spune că Sărbătorile de iarnă pot să fie așa cum simt oamenii, nu cum spune tradția. În fiecare an, brandul vine cu campanii festive în care distracția e pe primul loc. Distracția aceea pe bune, fără presiuni inutile. În misiunea de a cuceri cel mai fun și autentic teritoriu al sărbătorilor de iarnă, Pepsi vine cu un nou episod, de data asta în forma unui TikTok challenge. Creatorii de content și vedetele provoacă pe toată lumea să-și arate propriul mood pentru planurile de Revelion.

Smiley, Mira, Liviu Teodorescu, Iuliana Beregoi, Maximilian Ioan, Mariciu și Maria Zvincă sunt cei care dezvăluie primii propriile planuri de Rev invitându-și fanii să facă același lucru, într-un filmuleț pe TikTok.

Fie că preferi petreceri posh sau petreceri cozy, în sweatshirst și pijamale, fie că ești fan petreceri „monstru” sau ești mai degrabă genul care preferă o cina tradițională cu de toate, Pepsi te invită să te lauzi cu ce vrei să faci de revelion pe TikTok.

"TikTok continuă să fie un pol al creativității și deopotrivă al culturii pop; dictează tendințele și o face mai ales dincolo de propria platformă.
În același spirit, Pepsi dă startul unei noi campanii: #CFDEREV. Pornind de la cea mai arzătoare, omniprezentă întrebare a sărbătorilor de iarnă, ne-am propus să creăm un spațiu în care oamenii să împărtășească, în stilul deja consacrat al comunității TikTok, planurile lor pentru petrecerea Anului Nou. Iar abordarea media e cross-channels: începem pe TikTok și continuăm petrecerea și pe Instagram sau YouTube, plus alte canale surpriză.
Și pentru că, după întrebarea «ce faci de Rev?», ar trebui să urmeze întotdeauna și o invitație, pregătim ceva și-n acest sens."
Laurențiu IonHead of Digital & Media, PepsiCo

 

Prima petrecere e pe TikTok 

Nimeni nu spune că petrecerea începe de Rev începe chiar atunci. Ea poate să țină toată luna. Iar un antrenament pe TikTok e cel mai potrivit să te țină în formă. Așa că fii creativ și ia parte la provocarea Pepsi sau inspiră-te din planurile celorlalți și din energia influencerilor. 

„TikTok-ul nu putea lipsi din petrecerea anului cu Pepsi. Nu doar pentru că e omniprezent în toate analizele ce întorc Gen Z pe toate părțile, ci pentru că realmente ne place. Și pentru că o statistică aproximativă spune că nouă din opt oameni încă nu știu exact ce fac de Rev, ne-am gândit să facem un vibe check și să-i provocăm pe oameni să ne răspundă cât mai creativ pe rețeaua lor socială preferată. Nu vrem să zicem că va fi foarte tare, însă probabil va fi foarte tare”, spune Andrei Nica, Group Creative Director Leo Burnett

După o petrecere într-un hoodie și distracție pe TikTok, Pepsi pregătește și alte surprize iarna asta. Că-ți place sa stai pe Insta, Twitch sau ești om serios care se uită la televizor, Pepsi e alături, cu experiențe pe toate gusturile. 

 

Echipa

Pepsi
Iuliana Dragomir - Sr. Brand Manager
Laurentiu Ion - Head of Digital & Media
Raluca Deaconu - Brand Manager
Cosmin Sova - Junior Brand Manager
Ioana Petrovici - Brand Manager
Delia Corniciuc - Sr Marketing Manager Beverages

Leo Burnett
Diana Alexa - Managing Director
Victor Stroe - Associate Director & Head of Planning
Ana Miculescu - Business Director
Florina Simon - Digital Account Manager
Roxana Pascal - Digital Account Executive
Oana Năstase - Sr Digital Planner
Adriana Pascan - Creative Director
Andrei Nica - Group Creative Director
Mara Sabau - Art Director
Bianca Muscalu - Copywriter
Alexandru Zlăvog - Producer
Denisa Vladuta - Social Media Manager
Maria Zvîncă - Head of Content & Social Media

OMD
Razvan Meirosu - Media Director
Dana Constantin - Digital Manager
Sebastian Stroescu - Digital Executive
Maria Ilie - Media Manager
Irene Derasadurian - Media Executive

Viral Nation
Giovanni Francesco - Head of wow
Elena Margarit - Influential Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related