[Ad List] Martori pentru istoria viitoare

[Ad List] Martori pentru istoria viitoare

Lumea asta merită martori, spune Leica într-un spot memorabil, pe care îl puteți vedea mai jos. Dar în unele zile, cum a fost cea de azi, parcă ai vrea să uiți. Tragediile fac parte din drumul omenirii către - doar ea știe ce. E nevoie de martori și pentru ele. Pentru a spune povestea mai departe, pentru a învăța din durere. Publicitatea este și ea un fel de martor al acestor timpuri și încearcă să le spună istoria cum poate mai bine. Exagerând, glumind, dansând, sau din contră, foarte serioasă, uneori dramatică, apăsând pe toate butoanele acelea care ne aduc aminte că suntem aici împreună. Și apoi, după ce plângem și ne emoționăm strașnic, poate cumpărăm ceva. De ce nu? 

 

VaynerMedia, TikTok

 

TBWA\Paris, Leica

 

Fractalist, BMW

 

Joe Public, Chicken Licken

 

Kondomeriet, POL

 

Pornhub, 'Sexstainability'

 

States United to Prevent Gun Violence, Grey

 

100% Pure New Zealand

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune

Dictionar



Branded


Related