[Ad List] În numele superficialilor de pretutindeni

[Ad List] În numele superficialilor de pretutindeni

E important și necesar să vorbim despre cât de dezordonată e viața asta, despre bucățile care nu se îmbină așa cum trebuie și despre toate lucrurile serioase care rămân de dezbătut. Dar, uneori, avem nevoie doar de niște pisici cowboy care fac reclamă la nisip pentru propria lor litieră. În numele superficialității, vom închina acestui spot inimioare și aplauze. Pentru că e tare nevoie de el. Să faci o pauză de la dramatismul ostentativ al lui 2020 și să zâmbești tâmp. Asta e un mare privilegiu, până la urmă. Dar nu avem doar pisici în lista de săptămâna asta. Urmează un imn al măștii din Pakistan, lupta pentru egalitate de gen de la PornHub, animații cu bere, poeme sensibile despre acasă și spoturi serioase despre responsabilitate.

 

Wieden+Kennedy London, Camden Town Brewery

 

Arm & Hammer, AsorbX

 

Unilever Pakistan, BBDO

 

Norlys, Forsman & Bodenfors 

 

The Warehouse

 

Ad Council

 

TBWA\Belgium, Telenet

 

Ogilvy, Pornhub

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune

Dictionar



Branded


Related