Georgiana Vlahbei și Alina Tofan: Am gândit versiunea noastră eco de Capră în speranța unei reînnoiri a obiceiurilor de consum

Georgiana Vlahbei și Alina Tofan: Am gândit versiunea noastră eco de Capră în speranța unei reînnoiri a obiceiurilor de consum

Parca am intrat prea grabiti in 2021. Am fost nevoiti. N-am gresit cu nimic daca am trait sarbatorile de iarna pe fast-forward - in sensul ca le-am acceptat asa cum au fost, cu restrictii, dar abia asteptam sa le lasam in urma. Sa recunoastem ca aveam nevoie de acel 1 in plus, fie si scriptic, adaugat lui 2020. 

In graba noastra, poate ca am omis niste lucruri - nu ca ne-am fi gandit la ele in oricare alt sezon de sarbatori din anii trecuti. Din acest motiv, am discutat cu Georgiana Vlahbei si Alina Tofan, care ne amintesc ca:

În fiecare an, sperăm și ne urăm unii altora ca sărbătorile să ne aducă abundență, daruri, bunătăți. Ce înseamnă, însă, de asemenea, sărbătorile: mâncare aruncată, milioane de tone de deșeuri, abuz de plastic de unică folosință, nereciclabil. Cu cele mai bune intenții, ajungem, în fapt, să încurajăm și mai mult consumul iresponsabil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related