Noul loc de întâlnire al artelor & creatorilor de conținut. Urban Pairs & Art Flairs, un proiect glo, Art Safari și Sneaker Industry

Noul loc de întâlnire al artelor & creatorilor de conținut. Urban Pairs & Art Flairs, un proiect glo, Art Safari și Sneaker Industry

Aici se intersectează forțe creative electrice, în vogă, diferite, surprinzătoare. Tot aici, frumosul capătă forme spectaculoase, contra-intuitive, iar arta se joacă și experimentează. Urban Pairs & Art Flairs este un spațiu liber de creație, un proiect glo™ în colaborare cu Art Safari și Sneaker Industry, care dă culoare și ritm începutului lui 2021.

6 echipe de creatori vin cu backgrounduri, experiențe de viață și perspectivele lor diferite asupra lumii pentru a crea, împreună, pe modelul #breakbinary, opere de artă unicat, ce vor putea fi văzute online dar și în cadrul unei expoziții de artă.

 

Restart creator 

Vrem să dăm Restart la 2021, nu mai avem răbdare. E un vibe nou în aer, unul bun, diferit. Și el ar trebui definit, fixat în memoria urbană. Și cine ar putea să îi dea o energie mai bună decât arta? glo™, în colaborare cu Art Safari și Sneaker Industry, lansează Urban Pairs & Art Flairsun loc de desfășurare a forțelor creative din domenii diferite. 

6 artiști și 6 creatori de conținut se vor întâlni și vor crea împreună, dând o nouă definiție lui 2021. Cei 6 creatori de conținut au ales perechi de cuvinte #breakbinary pe care artiștii le-au transformat în designuri digitale originale, iar Sneaker Industry le-a pus la dispoziție canvasuri moderne sub forma unor tricouri și sneakers, pe care vor fi imprimate creațiile artiștilor.

Plecând de la 2020, care a venit cu numeroase incertitudini și un rollercoaster de emoții și provocări, tragem linie și mergem mai departe în noul an, plini de optimism. Și facem asta #breakbinary, combinând cele două emoții care coexistă și se completează, dând naștere la ceva nou, neașteptat, arată organizatorii Urban Pairs & Art Flairs

Procesul și operele rezultate în urma experimentului pot fi urmărite online începând de luna aceasta și până la finalul lunii aprilie. Proiectul va culmina cu o expoziţie de artă organizată de glo™ în magazinul Sneaker Industry, în intervalul 24 aprilie – 01 mai.
Vernisajul expoziției va avea loc la finalul lunii aprilie. În cadrul lui, organizatorii pregătesc un recital surpriză care să celebreze ideea de #breakbinary în muzică.

 

Un art manifesto pentru 2021

În 2021, arta se poartă pe tricouri și sneakers. Avem nevoie de ea cât mai aproape de noi, oriunde ne-am afla. Iar creațiile iau naștere din cele mai neobișnuite întâlniri. Art manifesto lansat de către brandul glo™, prin Urban Pairs & Art Flairs, descoperă zone noi de expresie și intersecții #breakbinary. 

Proiectul încurajează diversitatea şi a aduce laolaltă artişti din zone diferite: talente active în industriile creative curatoriati de către Art Safari, alături de motoare ale contentului digital. Ce va urma în 2021? Ce enrgie va avea anul acesta? Cei doisprezece creatori vor răspunde la aceste întrebări lucrând în echipe. Ei sunt grupaţi în perechi: creatorii de conţinut devin sursă de inspiraţie pentru artişti, iar aceștia transformă ideile primite în lucrări de artă.

Echipele sunt formate din:

  • Ana Banica & Ana Morodan
  • Irina Dragomir & Alexandra Ungureanu
  • Dumitru Gorzo & Andreea Bădală
  • Felix Aftene & Christina One
  • Irina Maria Iliescu & Otrava
  • Graure & Speak

Urban Pairs & Art Flairs a apărut din nevoia de a identifica noi orizonturi creative. Cei 12 creatori care se vor întâlni în cadrul acestui proiect au misiunea de a arăta cum funcționează conceptele opuse, puternice, cum se pot completa, chiar dacă par de neîntâlnit la prima vedere, și cum se ajunge, prin perspectiva #breakbinary, la ceva nou şi interesant. 

Pe lângă implicarea artiştilor contemporani şi creatorilor de conţinut, provocarea este lansată şi către toți iubitorii de artă, creativi sau vizionari, sub numele Call for Artists. Finaliştii au oportunitatea să işi expună creaţia digitală în format fizic, imprimată pe un tricou, la galeria de artă contemporană din magazinul Sneaker Industry, unde vor fi expuse și creaţiile celor şase artişti inspiraţi de cei şase creatori de conţinut. De asemenea, competiția are și premii în bani, iar toate detaliile pot fi aflate pe pagina dedicată Urban Pairs & Art Flairs.

Un start creativ bun pentru 2021, am spune noi. Și o perspectivă pozitivă necesară pentru această perioadă. Așa că nu ratați intersecția unor forțe creatoare extraordinare și bucurați-vă în primăvara aceasta de energia de la Urban Pairs & Art Flairs

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related