Andreea Georgiana Preda: M-am gândit să îmbin elemente perfecte, linii drepte și precise, cu elemente imperfecte, care împreună construiesc o lume cu sens.

Andreea Georgiana Preda: M-am gândit să îmbin elemente perfecte, linii drepte și precise, cu elemente imperfecte, care împreună construiesc o lume cu sens.

Într-o lume cu sens e loc de imperfecțiuni, iar unele direcții care par paralele, se pot întâlni, crede Andreea Georgiana Preda, participanta la glo™ Urban Pairs & Art Flairs. In asteptarea deliberarii juriului si a anuntului finalistilor, vorbim cu participantii despre experienta acestei provocari creatoare. Andreea a fost intrigata de conceptul Break Binary și a combinat linii drepte și precise, cu elemente imperfecte, căutând o direcție. 

Cele două ar putea părea două piese total paralele, care nu se întâlnesc niciodată, însă între care putem construi o legătură. De aici și numele lucrării, CROSS THE BRIDGE.

Aici sunt art workurile pentru viitor inscrise de participantii la glo™ Urban Pairs & Art Flairs, iar mai jos e povestea Andreei despre imperfectiuni, linii paralele si un viitor care le cuprinde pe toate. 

 

Bio pe scurt

Andreea, încântată de cunoștință! Am 23 de ani și momentan locuiesc în București. De origine sunt din Urlați, facultatea am făcut-o la Cluj, iar acum lucrez ca graphic designer.

În domeniul artistic pot spune că am intrat destul de recent, însă cred că a fost cu mine tot timpul. Deși drumul meu a fost presărat cu științe exacte până de curând, am simțit întotdeauna o tragere spre zona creativă. Astfel că, în ultimii 3 ani am decis să-mi descopăr mai mult această parte. And here I am. Încercând să-mi dau seama ce mă definește în acest domeniu.

 

glo™ Urban Pairs & Art Flairs

Mi-au plăcut întotdeauna provocările, iar tema și ideea acestui concurs mi-au dat imboldul de care aveam nevoie pentru a mă înscrie.

 

Inspirația

Ideea mea a pornit de la tema concursului și anume Break Binary. M-am gândit să îmbin elemente perfecte, linii drepte și precise, cu elemente imperfecte, fără o direcție anume, dar care împreună construiesc o lume cu sens.

Cele două ar putea părea două piese total paralele, care nu se întâlnesc niciodată, însă între care putem construi o legătură. De aici și numele lucrării, CROSS THE BRIDGE.

 

Obstacole

Obstacole nu cred că am avut sau poate nu le-am observat. Pur și simplu am mers pe ideea de a pune cap la cap elementele ce-mi treceau prin minte.

 

Viitorul & arta

Viitorul îl văd plin de culori. Plin de nuanțe și umbre. Și depinde doar de noi cum vrem să îl colorăm mai departe.

Ușor, ușor cred că lumea își va îndrepta mai mult atenția către zona artistică. Sub orice fel de formă. Fie ea muzică, dans, pictură, design, orice. Cred că ne dorim acum mai mult ca niciodată să evadăm. Și cum s-o facem mai bine și mai ușor decât prin artă?

Vezi lucrarile inscrise la glo™ Urban Pairs & Art Flairs

gloTM

+18. glotm este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

  

TheCreator

TheCreator este platforma de branded user-generated content a IQads.
Prin intermediul TheCreator, brandurile dau briefuri comunitatii creative IQads, obtinand sute de rezolvari creative, mii de interactiuni si sute de mii reach.
Brandurile obtin solutii pe care le pot implementa si continut branded pe care il pot folosi in social media. Prin intermediul TheCreator, IQads a dezvoltat si derulat zeci de competitii creative de design, scurtmetraje, benzi desenate, spoofuri, filme, ilustratii etc pentru companii precum AVON, BCR (George), Heineken (Desperados, Ciuc), Unilever (AXE, Dove, DERO), PUMA (Jacheta T7), Nokia, Leroy Merlin, Mondelez (Milka), Carrefour, Samsung, Ursus Breweries (Timisoreana, Ursus), Honda Romania (Honda Civic), EPSON, Nestle (Nescafe Dolce Gusto, Nescafe Alegria, JOE), TELEKOM, Orkla Food (Ardealul), Bergenbier

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Sectiune



Branded


Related