Sfatul Iepurașului: nu lăsa cadourile pe ultima zi

Sfatul Iepurașului: nu lăsa cadourile pe ultima zi

A apărut suplimentul Zile și Nopți, idei de cadouri de Paște.

Anul acesta ne asumăm parțial rolul de Iepuraș, nu o să facem cumpărăturile pentru Paște în locul tău, dar o să venim la susținere cu multe idei, pentru că știm că de multe ori este greu să găsești cele mai inspirate cadouri pentru toți membrii familiei sau pentru prieteni.

Așa că, redacția Zile și Nopți a trecut prin mai multe brainstorming-uri pentru a pune cap la cap acest supliment cu peste 40 de idei de cadouri. De asemenea, am avut grijă să le aranjăm pe categorii, așa că în suplimentul din print sau din online vei găsi idei de cadouri pentru bărbați, femei, copii, câteva idei de cadouri mai speciale și două pagini cu o selecție de vinuri deosebite și care merg de minune pentru masa de Paște.

Suplimentul Cadouri de Paște a apărut în print, în ediția Zile și Nopți de aprilie și este disponibil și online pe cadouri.zilesinopti.ro.

Am gândit aceste recomandări în special pentru cei care sunt în pană de idei, dar și pentru cei care, din cauza pandemiei, nu doresc să petreacă prea mult timp prin magazine. În același timp am avut grijă ca pe fiecare pagină să fie idei de cadouri din toate categoriile de preț, adică vei găsi și propuneri/sugestii (ceva mai) accesibile, dar și unele care pot părea extravagante. Alegerea e la tine!

Bineînțeles că de pe nicio masă de Paște nu poate lipsi o sticlă de vin, așa că sugestia noastră este să mergi la sigur cu una dintre recomandările noastre.

Ai chiar și un vin fără alcool, cu care sigur îi vei surprinde plăcut pe cei care vin la masa de sărbători cu mașina.

Altfel, dacă găsești în aceste liste ceva potrivit și pentru tine, nu ezita să dai un copy paste direct în wishlist-ul tău, dar ai grijă să-l faci și public pentru a fi văzut de cei care ți-ar putea îndeplini dorința. Sau, cel mai bine, fă-le cadou, înainte de Paște, o revistă Zile și Nopți în care ți-ai încercuit discret cadoul pe care-l vrei.

Sărbători fericite! Și fie ca recomandările noastre să-ți fie de folos!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related