Prăjeli în Bucătărie. Un nou show marca Lidl, care schimbă rețeta cooking show-urilor de pe internetul românesc

Prăjeli în Bucătărie. Un nou show marca Lidl, care schimbă rețeta cooking show-urilor de pe internetul românesc

Lidl și Kubis lansează un cooking show inspirat de internet, menit să ofere entertainment, să stârnească râsete și să promoveze produsele Lidl într-un mod neconvențional.

Invitatul gătește un preparat special gândit pentru el de Chef Florin Dumitrescu. Dar nu oricum: în timpul gătitului, trebuie să treacă prin provocări inspirate de imaginea lui de pe internet, urmând ca în final să spargă stereotipurile printr-o interpretare artistică surprinzătoare. Totul se încheie cu un giveaway pentru fanii înfocați ai show-ului.

În primul episod, lansat pe 25 martie, Killa Fonic joacă rolul trapper-ului iubit de Generația Z, dar neînțeles de generațiile mai vechi. Încercând să afle dacă Killa Fonic din viața reală e la fel ca cel cunoscut pe internet, Andrei Aradits îl trece prin provocări inspirate de imaginea lui. În final, descoperim o altă latură a artistului: studentul de canto italian pasionat de muzica Corinei Chiriac.

Pentru giveaway-ul de final, Killa Fonic își provoacă fanii să fie creativi în comentarii: să scrie 4 versuri romantice despre orașul lui natal, Ploiești, pentru șansa de a câștiga un set de cuțite Lidl și un album.

Și pentru că omleta japoneză se poate savura și fără extra-prăjelile din emisiune, rețeta episodului se poate găsi tot pe canalul Lidl, într-un format scurt, internet-friendly și ușor de urmărit.

 

„Ne-am propus să producem pentru un brand comercial peste 19 minute de entertainment, cu production value, care să te țină în priză și care să fie diferit de ce s-a mai făcut până acum în long format. Voi decideți dacă ne-a ieșit. Suntem recunoscători echipei LIDL pentru această șansă și pentru încrederea în prăjeli. Mai urmează 11 episoade și un proiect rotund, care își propune să aducă la masă nume din diverse zone și să strângă comunități din ce in ce mai diverse în jurul rețetelor lui Chef Florin Dumitrescu. Vrem să ne păstram energia și entuziasmul pentru ceea ce urmează, iar asta mi se pare un element important în procesul de producție a unui long format, dar și pentru un proiect de succes.", Cristina Schițco, Group Account Director.

 

„E foarte rewarding să întâlnești un client care nu doar că împărtășește aceeași viziune cu tine, dar are și încredere în nebunia ta. Cum a fost Lidl cu Kubis și proiectul care poartă un nume demn de visul oricărui copywriter: Prăjeli în bucătărie. E un show care a venit ca un next step absolut natural în conținutul pe care-l face un brand ca Lidl, care mereu experimentează modalități noi de entertainment în care se pot integra natural o gamă variată de produse.”, Carina Toma, Group Creative Director.

 

Show-ul continuă cu noi invitați, noi prăjeli și multe alte surprize și va putea fi urmărit atât pe surprize.lidl.ro, cât și pe canalul de YouTube LidlRomania.

 

Echipa Lidl:
Oana Radu - Marketing Director
Mihai Cazacu - Advertising Manager
Kati Sandu - Marketing Project Manager
Matei Gilorteanu - Marketing Project Manager
Raluca Băluță - Digital Project Manager
Ioana Dumitrescu - Junior Social Media Consultant

Echipa Kubis:
Carina Toma & Alexandra Horvath - Group Creative Director
Alin Marghidanu – Creative Director
Paul Crăciunescu – Copywriter
Laura Fluture – Art Director
Alina Răduț – Senior Art Director
Cristina Schițco – Group Account Director
Florina Simon – Account Manager
Ștefania Bercu – Strategic Planner
Marian Ciungu – Photo & Editor

Producție: Alex Coteț & Saga Film

KUBIS este o agenție de comunicare integrată, cu suflet de digital, pusă în fiecare zi în mișcare de peste 70 de creative geeks.

Atenția la contextul consumatorului face ca fiecare campanie de comunicare să fie adaptată mediului de interacțiune și să balanseze insightul cu tehnologia, nevoile consumatorului cu obiectivele de business ale clienților.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related