Social Media Stories pot fi acum integrate în pagini web folosind soluții de publicitate versatile oferite de Project Agora

Social Media Stories pot fi acum integrate în pagini web folosind soluții de publicitate versatile oferite de Project Agora

Project Agora, una dintre cele mai de succes companii din domeniul tehnologiilor media din Europa și Orientul Mijlociu, lansează un nou format publicitar inovativ și atractiv pentru clienți, numit „Magic Story”, care are ca scop transferul popularului format „Story” de pe rețelele de socializare direct în site-urile locale, respectând toate condițiile de siguranță. 

Acest format interactiv pune la dispoziție o opțiune de etichetare a produselor comercializate, accesibilă printr-o simplă apăsare a butoanelor de acțiune, incluzând o gamă largă de creative, de la imagini, la videoclipuri și/sau gif-uri animate, oferind clienților o experiență de utilizator inedită și generând astfel o fidelitate crescută față de brand. Orice client de publicitate își poate redirecționa cu ușurință articolele de pe rețelele sociale pe Magic Story, în noul format, beneficiind de expunere pe tot ecranul, animații captivante și posibilități de interacțiune cu produsul printr-o singură atingere – toate acestea concepute special pentru publicitatea online. Formatul Magic Story este distribuit prin rețeaua de site-uri locale coordonată de Project Agora și configurat cu opțiuni avansate de navigare, cu scopul de a spori interesul pentru produsul promovat.

Utilizatorii pot accesa „Magic Stories” printr-o simplă apăsare a unui buton, ceea ce îmbunătățește experiența generală de cumpărare, scurtând procesul de achiziție pentru clienții finali. Un studiu efectuat de OpenX a arătat că 63% dintre clienți sunt mai înclinați să achiziționeze în baza anunțurilor publicitare pe site-uri locale de încredere, decât pe rețelele de socializare, primele oferind o ocazie unică pentru editori și mărci de a-și promova produsele.

Andrei Grădinaru, manager de vânzări la Project Agora, ne spune câteva cuvinte despre această lansare:

„Mărcile, ca și cumpărătorii, s-au îndrăgostit de formatul Story – și cum să n-o facă, din moment ce răspunde tuturor exigențelor în termeni de creativitate, interactivitate și timpi de accesare. Știm din cercetarea noastră că 70% din interesul și încrederea consumatorilor se orientează spre pagini de site-uri web publice și nu către rețelele de socializare. Magic Story adoptă unul dintre cele mai de efect formate de anunțuri publicitare disponibile actualmente și-l aduce în centrul atenției consumatorului, combinându-l cu conținutul editorilor locali, facilitând astfel accesul și fidelizarea.”

 

Magic Story este cea mai recentă noutate adăugată la gama inovativă de soluții publicitare oferite de Project Agora, disponibilă în Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Contactați-ne pentru mai multe informații.

 

Project Agora este o companie de tehnologii media și publicitate cu conținut nativ și programatic, care furnizează alternative eficiente și măsurabile de creștere pentru editorii locali și trusturile media.

Project Agora a construit o tehnologie care permite editorilor locali să obțină cel mai bun profit din monetizarea site-urilor. Pentru editori, Project Agora livrează efecte profesionale măsurabile, cu rezultate garantate, alături de soluții ingenioase și extrem de antrenante.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related