Project Agora va găzdui un eveniment de strategie pentru Header Bidding

Project Agora va găzdui un eveniment de strategie pentru Header Bidding

Project Agora, una din companiile de top din domeniul tehnologiilor media din zona EMEA, va găzdui un eveniment online dedicat liderilor de opinie. Evenimentul se numește „Where is Header Bidding?” și va avea loc pe 30 noiembrie. După cum sugerează și titlul, acest forum rezervat editorilor de presă online se va concentra pe Header Bidding, o tehnică avansată folosită în publicitatea programatică.

Evenimentul va avea doi invitați renumiți în industria de publicitate: Sebastien Noel, Deputy Director of Programmatic Activities, Ad Tech and Monetization la M Publicité; și Andrew Hayward-Wright, Programmatic Advisor la IAB Europe.

Andrew Hayward-Wright este recunoscut la nivel global ca fiind expert în dezvoltarea operațională a tehnologiei publicitare. Andrew va prezenta informații despre cele mai recente tendințe în materie de Header Bidding, urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri. Sebastien Noel are o experiență de lucru vastă cu fenomenul Header Bidding și își va prezenta perspectiva asupra acestei tehnici. Sebastien va vorbi despre impactul produs de schimbările din industrie asupra cotidianului Le Monde și cum crede el că va arăta viitorul Header Bidding-ului.

Evenimentul va fi moderat de Constantine Kamaras, Project Manager în cadrul Online Publishers Association (OPA) Europa. Alături de el, gazdă va fi Marilena Manatou, Customer Service Director la Project Agora. Evenimentul promite să acopere trecutul, prezentul și viitorul Header Bidding-ului în industria de publicitate programatică.

„Header Bidding este un subiect de mare interes pentru Project Agora, după ce am văzut cât de mult impactează tehnologia pe care o folosim satisfacția clienților noștri”, explică Marilena Manatou. „Acest eveniment este conceput pentru a ajuta editorii să înțeleagă mai bine tehnica și valoarea pe care o poate crea – precum și pentru a contrazice unele concepții greșite răspândite în piață.”

Ca și în cazul celorlalte evenimente recente organizate de Project Agora, „Where is Header Bidding?” se va desfășura exclusiv online. Acest lucru le permite editorilor din toate regiunile să participe la eveniment, sprijinind astfel Project Agora în a deveni lider de opinie în domeniu.

Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie, ora 16:00-17:15.

Project Agora este o companie de tehnologii media și publicitate cu conținut nativ și programatic, care furnizează alternative eficiente și măsurabile de creștere pentru editorii locali și trusturile media.

Project Agora a construit o tehnologie care permite editorilor locali să obțină cel mai bun profit din monetizarea site-urilor. Pentru editori, Project Agora livrează efecte profesionale măsurabile, cu rezultate garantate, alături de soluții ingenioase și extrem de antrenante.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related