Zile și Nopți, ediția de iunie, a ieșit de la tipar

Zile și Nopți, ediția de iunie, a ieșit de la tipar

În luna iunie echipa Zile și Nopți ți-a pregătit o revistă de colecție, tipărită în peste 200 de pagini, cu 4 suplimente speciale dar și cu un nou capitol, de LIFESTYLE, ce se adaugă rubricilor deja consacrate, de MUZICĂ, ARTĂ, FILM și EAT & DRINK.

Ești pregătit să încerci noi experiențe Pop Culture? Zile și Nopți, ediția de iunie, a ieșit de la tipar.

3 interviuri în exclusivitate vă sunt prezentate în paginile revistei.

Ioan Big, publisher Zile și Nopți, a stat de vorbă cu supertalentatul şi versatilul pianist Raul Kuşak, dar și cu maestrul Gigi Căciuleanu, de la care aflăm că “dansul prin definiţie este deja o scriere: core-grafie”.

Într-un alt interviu în exclusivitate pentru Zile și Nopți, Corina Caragea, cea mai cunoscută și îndrăgită prezentatoare de știri sportive din România,  ne povestește despre cele două pasiuni ale sale, călătoriile și sportul.

Noul capitol LIFESTYLE este supervizat de Alin Gălățescu - Senior Editor Zile și Nopți, analist de Modă și LifeStyle, creator de evenimente și de proiecte speciale de Film și Fotografie Arty.

La DIALOGURILE ARTELOR: ARHITECTURĂ vs FASHION, ne bucurăm de un editorial semnat de Alin Gălățescu, “ALL BLACK WORLD”.

“Eu cred că artele nu sunt izolate. Ele au un dialog interior asigurat de creativitatea umană şi unul exterior dat de contextele în care se pot întâlni şi vibra, cumva, la unison. Exact acest experiment conceptual l-am explorat şi creat între două arte cu intense personalităţi şi cu domenii intersectate sofisticat în zona LIFESTYLE-ului: ARHITECTURĂ şi MODĂ.”

La DESIGN / ARHITECTURĂ, Ioana Aldea - contributor Zile și Nopți ne face o prezentare a oazei Art Nouveau din centrul Brașovului: Schuster Boarding House.

Din cele 4 suplimente ale ediției de iunie, 2 sunt prezentate în paginile revistei (Grătare și Înghețată) iar altele 2 sunt “detașabile” și se pot desprinde din revistă. Este vorba de suplimentul despre BEREA CRAFT și suplimentul ialocFEST.

Ascultă și podcast-urile Zile și Nopți dedicate berii craft, pe următoarele platforme: Google PodcastSoundcloundZile și NopțiYoutubeSpotifyApple Podcasts.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți ediția de iunie se distribuie gratuit, în peste 30.000 de exemplare, în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related