Sondaj Zile și Nopți: Cele mai de succes femei din România

Sondaj Zile și Nopți: Cele mai de succes femei din România

Femeile își doresc să fie iubite, dar cel mai mult își doresc să fie apreciate și respectate. Pentru că luna martie este și luna pe care o dedicăm în fiecare an femeilor, îți propunem să descoperi poveștile celor mai de succes și celor mai puternice femei din România.

Cele mai de succes femei din România” este un top care a fost realizat de cititorii Zile și Nopti și vă este prezentat de Avon.

 

În top 10 “Cele mai de succes femei din România” le regăsim pe Simona Halep, Andreea Esca, Cristina Neagu sau Laura Codruța Kövesi. Topul a rezultat în urma unui sondaj online, la care au votat 1047 de persoane și a fost realizat în parteneriat cu firma studii de piață, Brandberry.

Podcastul Zile și Nopți “Cele mai de succes femei din România este disponibil pe următoarele platforme: Zile și Nopți, Youtube, Soundclound, Spotify, Google PodcastApple Podcast.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe pop culture, cu apariții în print și online. În print, revista Zile și Nopți apare lunar în București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și bilunar la Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related