Uneori, prieteniile se nasc în cele mai neașteptate locuri

Uneori, prieteniile se nasc în cele mai neașteptate locuri

Țin minte că odată, într-una din zilele monotone din timpul stării de urgență, mi s-a făcut foarte dor să stau în natură. Așa că m-am întins pe covor, mi-am închis ochii și mi-am imaginat grădina bunicilor mei: vedeam tufișul cu mure pe care le culegeam întotdeauna înainte de vreme, trandafirii de o parte și de alta a potecii și cireșii pe care bunicul îi plantase cu ani în urmă. Am tras aer în piept, am deschis ochii și m-am trezit în același spațiu din care plecasem, doar că energia mea se schimbase.

Despre cât de lipsită de limite este puterea imaginației ne învață și Liam, personajul principal din spotul celor de la Woodie’s, realizat de Rothco. De-a lungul clipului, îl însoțim printr-o mulțime de aventuri cărora le face fața cu mult curaj: crocodili fioroși, lavă încinsă și o junglă sălbatică. Acolo ca să îl sprijine este cel mai bun prieten al său, pe care îl cunoaștem abia la final: o floare. Iar aventurile de care v-am povestit mai devreme? Toate se petrec în grădină, acest nucleu creativ unde hainele puse la uscat pe sârmă devin vegetație tropicală, iar noroiul se transformă în lavă fierbinte.

Mesajul brandului, și anume #WereAllHomemakers se împletește cu lecțiile pe care Liam are grijă să ni le reamintească: uneori, prieteniile se nasc în cele mai neașteptate locuri, iar acela e momentul în care lucrurile simple devin cele mai mari surse de bucurie. Așa că data viitoare când te simți singur sau plictisit, împrietenește-te cu o plantă!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related