Astral sprijina imbunatatirea procesului educational

Astral Telecom, cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania, in colaborare cu TV5 si 9 unitati de invatamant din Municipiul Falticeni anunta desfasurarea spectacolului concurs "Faites la fete!". Evenimentul va avea loc sambata 19 martie, incepand cu orele 11.00, in sala Amfiteatru a Colegiului National Nicu Gane.
"Faites la fete!" isi propune dotarea scolilor si liceelor participante cu aparatura menita sa faciliteze procesul de predare: un televizor, un video-recorder sau dvd, un cd-player, precum si casete video si cd-uri cu tematica francofona. Castigatorii vor fi desemnati de un juriu alcatuit din reprezentanti Astral, reprezentanti TV5, ai autoritatii locale precum si ai Inspectoratului judetean. Elevii vor avea ocazia sa castige cadouri atractive participand la concursurile organizate special pentru ei.
"Astral este un sustinator al tinerilor care doresc sa se perfectioneze, sa evolueze. Suntem alaturi de ei de cate ori avem ocazia, asa cum s-a intamplat si cu Olimpiada de la Buzau, cum se va intampla si cu Olimpiada de la Iasi sau cea de la Galati. Performanta profesionala, inovatia si curajul sunt doar cateva dintre valorile pe care dorim sa le transmitem tinerei generatii…'' declara Aurel Costea, Director General Astral Telecom.
La festivitatea de premiere vor participa reprezentanti ai companiilor Astral si TV5, ai autoritatilor locale si ai inspectoratului judetean.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related