Sabina Antoniu: Să fii antreprenor într-o altă cultură și limbă este o luptă continuă, de a fi acceptat, de a înțelege și a accepta la rândul tău

Sabina Antoniu: Să fii antreprenor într-o altă cultură și limbă este o luptă continuă, de a fi acceptat, de a înțelege și a accepta la rândul tău

În urmă cu 8 ani, Sabina Antoniu a lăsat viața din Chitila și s-a mutat în Christchurch, un oraș verde din Noua Zeelandă unde lumea este relaxată și prietenoasă, în general. Țara asta, cu natură sălbatică și peisaje care îți taie respirația, are o imagine idilică, atent construită printr-un marketing de țară făcut ca la carte. Și este, într-adevăr, un loc bun de trăit o viață liniștită de familie aproape de ocean, munți și pădure tropicală.

Sabina și soțul său Sergiu sunt antreprenori în Noua Zeelandă, țara unde susținerea comunității este vitală pentru micile business-uri care vor să supraviețuiască. Pe lângă două companii, în real estate și turism, în 2015 au intrat într-un al treilea business, în domeniul hospitality, când au și aflat pe pielea lor ce putere are comunitatea locală. Au cumpărat cafeneaua-restaurant din cartier pe care au rebranduit-o, însă decizia lor a fost îndelung combătută de oamenii locului. Deși au pierdut mulți clienți din zonă, nu au încetat să creadă în ideea lor de business pentru un segment de piață premium și au mers înainte cu planurile lor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related