[Povesti de fotografi] Andreea Retinschi: La inceput preferam peisaje si animale. Cum am ajuns la oameni, nici eu nu stiu sigur

[Povesti de fotografi] Andreea Retinschi: La inceput preferam peisaje si animale. Cum am ajuns la oameni, nici eu nu stiu sigur

Îsi dorea sa fie fotograf la National Geographic si isi imagina cum o sa stea ascunsa in savana, asteptând sa fotografieze leii. A ajuns sa fotografieze oameni si se hraneste cu bucuria lor de a se regasi in fotografiile ei sau de a se vedea altfel. Andreea Retinschi cauta ceva bun si frumos in orice ii iese in cale. Si apoi da mai departe acest frumos, imblanzind granitele realitatii. 

Cred ca uneori incerc sa creez o alta realitate decat cea in care ne aflam, un escapism de la cotidian, spune ea

Cu Andreea va puteti intalni la Walk & Shoot Fest, in cadrul a doua discutii despre fotografie: Retouching în fotografie si Femei ca subiect în fotografie. Festivalul se va desfășura între 21 și 30 mai și are o agendă aglomerată: 9 ateliere foto, 10 conferințe online, o expoziție și un târg de fotografie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related