Logitech MX Master 3 aprinde creativitatea și îți aduce la viață fiecare idee

Logitech MX Master 3 aprinde creativitatea și îți aduce la viață fiecare idee

Inspirația este de multe ori imprevizibilă, iar unii ar spune că noțiunea în sine este supraestimată, că inspirația este mai degrabă un rezultat al exercițiului. Cu cât mai mult îți antrenezi creativitatea, în practică zilnică, necondiționată, cu atât ai mai multe șanse „să te simți inspirat” exact atunci când ai nevoie. Bineînțeles că ești într-o poziție favorizată dacă jobul tău se folosește de creativitatea ta ca materie primă, însă în cazul acesta procesul creativ mai este influențat de câteva lucruri.

Să spunem că ești un creativ care lucrează în digital. Ai ideea, iar în capul tău arată excelent și te gândești că poate în viitor ar fi ideal ca designerii să poată să-și „printeze” viziunea exact așa cum o au în minte. Mai avem ceva până acolo, așa că momentan trebuie să te folosești de tool-urile care te ajută să-ți aduci ideile la viață...pe monitorul din fața ta.

Continuând în același registru, se știe că tastatura și mouse-ul sunt armele secrete ale creativilor, dar mai știm și că s-ar putea să dureze ceva până să le găsești pe cele care sunt exact ce trebuie pentru tine.

Când a creat gama de periferice MX Master Series, Logitech s-a gândit la ce ai nevoie atunci când ești „in the zone” și vrei să îți duci skill-urile, performanța și productivitatea la nivelul următor.

Mouse-ul MX Master 3 s-a lansat în 2019 și a creat buzz încă de la început. Tot de atunci a fost clar că a fost proiectat pentru analiști, programatori și...creativi. Iar printre primele promisiuni pe care le-a făcut cunoscute lumii a fost faptul că rotița electromagnetică MagSpeed scrollează până la 1000 de linii într-o secundă, deci rapiditatea este unul dintre punctele sale forte.

Ok, poți să te miști repede, dar știm că mai ai nevoie de ceva în procesul creativ: super precizie. MX Master 3 este de cinci ori mai precis decât un mouse obișnuit, datorită tehnologiei Logitech Darkfield Tracking, care îți permite să-l folosești pe orice suprafață, chiar și pe sticlă, la rezoluția maximă de 4000 DPI. Nu-ți scapă niciun pixel!

Cum rămâne cu confortul? Nu de puține ori îți dai seama că ai pierdut noțiunea timpului și ai petrecut ore întregi lucrând fără pauză – nu-i așa că ai prefera să nu fie încheietura dureroasă cea care te întrerupe? Logitech s-a gândit și la asta, iar MX Master 3 vine cu un design ergonomic creat special pentru forma palmei tale – încheietura este susținută corect, iar degetul mare se sprijină pe partea laterală, unde are și o a doua rotiță de scroll, special pentru el.

Și pentru că pe biroul unui creativ un monitor nu stă niciodată de unul singur, vrei cu siguranță să ai libertate de mișcare. De exemplu, cu MX Master 3 comuți de pe laptop pe PC doar mutând cursorul unde te interesează, chiar dacă cele două au sisteme de operare diferite.

Încă ceva: orice produs de la Logitech ai alege, trebuie să mai știi că transparența completă este unul dintre obiectivele companiei. Ca să ai toate informațiile despre deciziile de cumpărare pe care le iei, Logitech va începe un proces prin care va comunica pe ambalajele produselor sale o etichetare detaliată a impactului emisiilor de carbon al acestora. Iar acesta e doar primul pas în scopul de a realiza produse sustenabile pentru toate brandurile din portofoliu.

Poți să fii sigur că MX Master 3 va fi de partea ta la fiecare task, fiecare idee, fiecare doză de inspirație de care vrei să profiți până în ultima secundă. Așa...ca de la un MASTER OF CREATIVITY la un MASTER OF INNOVATION!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related