Electrolux lanseaza concursul international de design pentru al patrulea an consecutiv

Pentru al patrulea an consecutiv, Electrolux incurajeaza studentii din intreaga lume sa dea frau liber imaginatiei pentru a re-crea designul produselor electrocasnice ale viitorului. Pentru editia concursului din 2006 a concursului Electrolux Design Lab, studentii vor trebui sa gaseasca solutii pentru pastratea si prepararea mancarii care sa promoveze "Obiceiuri pentru o alimentatie sanatoasa in 2016".

Studentii sunt invitati sa se inscrie online pe website-ul competitiei -www.electrolux.com/designlab, data limita pentru inscriere fiind 18 august 2006. In perioada 26 noiembrie - 1 decembrie, va avea loc finala Electrolux Design Lab la Barcelona unde vor participa 9 finalisti din lumea intreaga. Doar trei dintre ei vor fi declarati castigatori, premiile constand in bani: 5000 de euro pentru Premiul I, 3000 de euro pentru Premiul II, iar Premiul III va primi 2000 de euro.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related