Lowe PR si Electrolux iti dau puterea de a controla schimbarea climei

Lowe PR si Electrolux au lansat, in colaborare cu Media Consulta si cu sustinerea Comisiei Europene, campania "Schimbarea climei sta in puterea ta". Electrolux Romania a fost desemnat ambasador al acestei campanii ca urmare a implicarii in proiecte ecologice la nivel local, precum si datorita viziunii companiei la nivel global: electrocasnice care ajuta la economisirea resurselor. Campania se va desfasura in lunile iunie si iulie, evenimentul de lansare propunandu-si sa atraga atentia asupra poluarii produse de traficul intens.

Evenimentul a debutat prin organizarea unui lant din biciclete, cu ajutorul organizatiei "Bate saua". La ora 10:30 fix, cei peste 50 de concurenti aliniati la linia de Start au pornit in cursa. Ei au fost asteptati la Sosire de catre reprezentantii Media Consulta, presedintele asociatiei Bate Saua-George Culda, Elena Corduneanu - meteorolog si Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager Electrolux. Acestia au vorbit despre importanta actiunilor individuale pentru oprirea schimbarii climatice si au oferit premii castigatorilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

SectiuneRelated