Danone Romania a lansat in aceste zile Activia de Baut Natur.

Raspunzand asteptarilor consumatorilor romani de produse lactate proaspete, ale caror obiceiuri alimentare se indreapta din ce in ce mai mult catre o nutritie sanatoasa, Danone Romania a lansat in aceste zile Activia de Baut Natur. Noul ambalaj Tetra Pak de 330 grame, cu capac, este bine adaptat produselor de baut, facilitand consumul acasa sau la birou, in orice moment al zilei.

Prin fermentul sau unic Bifidus Essensis, Activia este un iaurt creat pentru a veni si in sprijinul persoanelor care se confrunta cu neplacerile unui tranzit intestinal lent. Studiile stiintifice arata ca bacteriile lactice vii (asa cum este si Bifidus Essensis) au un rol important in mentinerea sanatatii organismului prin contributia pe care o aduc la procesul de hranire si echilibrare a florei intestinale. Astfel sunt ajutate unele mecanisme naturale de protectie ale organismului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune

Dictionar


Comentarii

robert marcu
acum 17 ani
impotant producator de pepeni galbeni doresc o colaborare cu danone,pun la dispozitia dumneavoastra materia prima.Sper sa fi trezit interesul [email protected]


Branded


Related